Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Ухвалено зміни до бюджету об’єднаної громади

Дата: 07.05.2019 18:20
Кількість переглядів: 458

Враховуючи перевиконання дохідної частини бюджету громади та потреби у фінансуванні житлово-комунального господарства, закладів освіти та соціальної сфери, 22-ю позачерговою сесією міської ради ухвалено зміни до бюджету Красилівської міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.

Вагома частина коштів (500,0 тис. грн.) направлена на здійснення поточних ремонтів приміщень закладів освіти об’єднаної громади.

Враховуючи те, що у 2019 році із державного бюджету заплановано виділення 12,0 млн.грн. на реконструкцію спортивно-реабілітаційного центру з басейном в м. Красилів, міською радою спрямовано 500,0 тис.грн. на співфінансування реалізації вказаного проекту.

 

Зважаючи на потребу в ремонтах покрівель багатоквартирних будинків та враховуючи звернення жителів вказаних будинків, які погодились на співфінансування виконання ремонтних робіт за рахунок власних коштів, депутити підтримали проект рішення щодо виділення 300,0 тис. грн. на придбання матеріалів для проведення ремонтів покрівель будинків по вул. Ярослава Мудрого, 19, вул. Василя Стуса, 8А, вул. Центральна, 79.

 

Виділено також кошти і на благоустрій громади, а саме:
- придбання огорожі на кладовища сіл Заставки і Новодубище (79,8 тис. грн.);
- проведення ремонтних робіт пам’ятників воїнам, що загинули в Другій світовій війні, у с. Чернелівка та с. Кульчини (43,6 тис. грн.);
- придбання каналізаційних решіток та дорожніх знаків з найменуваннями населених пунктів об’єднаної громади (26,0 тис. грн.).

За ініціативи учнів Красилівської ЗОШ № 1, які представляли громаду на конкурсі «Zero Waste School від Klitschko Foundaition», з метою навчання жителів громади роздільному сортуванню відходів, міською радою виділено 71,0 тис. грн. на придбання контейнерів для роздільного збору сміття в закладах освіти об’єднаної громади.

Традиційно, щороку в травні, під час проведення свята «Окрилена юність», у нашій громаді відзначають переможців обласних, всеукраїнських та міжнародних олімпіад, конкурсів і фестивалів. Депутатами міської ради виділено 50,0 тис. грн. для вручення премій найталановитішим учням.

Також, стало доброю традицією вручення солодких подарунків для випускників дошкільних та шкільних закладів освіти, на що із бюджету громади виділено 15,0 тис. грн.
Відповідно до чинного законодавства, виділені кошти в сумі 10,8 тис. грн. на виплату матеріальних допомог дітям-сиротам, котрим у 2019 році виповнюється 18 років.
Депутати розглянули звернення Красилівського районного сектору ГУ ДСНС у Хмельницькій області та виділили 50,0 тис.грн. на придбання аварійно-рятувального обладнання для Державної пожежно-рятувальної частини № 14.

З метою популяризації футболу в громаді, міською радою надано 100,0 тис. грн. на фінансову підтримку футбольного клубу «Случ-Красилів».
Сесією направлені кошти на функціонування фельдшерсько-акушерських пунктів громади, а саме: 160,3 тис.грн. – на оплату спожитих енергоносіїв, 35,0 тис. грн. – на придбання господарських товарів.


Одним із пріоритетних напрямків роботи міської ради є соціальний захист населення громади. Так, на компенсацію пільгових перевезень окремих категорій громадян направлено 126,08 тис.грн. Для забезпечення належного обслуговування одиноких громадян похилого віку, Красилівському територіальному центру соціального обслуговування виділено кошти на оплату праці з нарахуваннями працівників центру (300,0 тис.грн.), придбання швейної машини (6,0 тис. грн.) та паливо-мастильних матеріалів (3,0 тис.грн.). Також, виділено 5,0 тис. грн. на виготовлення бланків заяв та інших документів на отримання житлових субсидій жителями об’єднаної громади.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь