Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Красилівська громада отримала Стратегію свого розвитку на наступні шість років

Дата: 16.05.2019 09:25
Кількість переглядів: 427

Шановні жителі Красилівської міської об’єднаної територіальної громади!

 

  Наша новостворена громада увійшла до 10-и переможців спільного проекту Асоціації міст України та Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ), який фінансується Урядом Федеративної Республіки Німеччини і Європейським Союзом, під назвою «Сприяння стратегічному розвитку територіальних громад малих міст».

Розробка стратегії – це важливий напрям у діяльності та розвитку територіальної громади, адже якісна планувальна документація є основою для розвитку територій та сприяє підвищенню їх конкурентоспроможності, залученню додаткових ресурсів, в т.ч. інвестицій.

 

Стратегічне планування допоможе раціонально використовувати наявні ресурси, отримуючи від цього максимальну віддачу. Крім того, наявність стратегії є передумовою отримання технічної допомоги як від держави, так і від міжнародних донорів.

Перед вами документ, який увібрав в себе бачення, місію та пріоритети громади, а також  допоміг встановити напрями її руху. Розробивши та прийнявши стратегію, поступово реалізовуючи її, ми зможемо наблизити громаду до її стратегічних цілей, нівелювати вплив політичних та інших змін. Приймаючи стратегію ми вирішуємо питання забезпечення сталості розвитку територіальної громади.

 

Це чорновий варіант Стратегії, який ще буде змінюватись та доповнюватись. Запрошую усіх осіб, зацікавлених у розвитку громади, долучитись до збору проектних ідей та пропозицій до Плану реалізації Стратегії розвитку Красилівської міської об’єднаної територіальної громади, який триває до 24 травня 2019 року.

Детально ознайомитись з Стратегією розвитку Красилівської міської об’єднаної територіальної громади на період до 2025 можна за посиланням: http://krasyliv.org.ua/strategykrasylivskoiotg.html

У разі виникнення додаткових питань, звертайтесь за телефоном 4-24-99 чи e-mail: losvalerij@gmail.com.

 

Красилівський міський голова                                                Ніла Островська

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь