Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Проведено третє засідання робочої групи з розробки стратегії розвитку Красилівської громади

Дата: 04.06.2019 17:03
Кількість переглядів: 647

4 червня в малому залі засідань Красилівської міської ради проведено чергове засідання робочої групи з розробки стратегії розвитку Красилівської об'єднаної територіальної громади. Захід відбувся в рамках проекту «Впровадження інструментів ефективного муніципального менеджменту та правнича допомога громадам», що реалізовується за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».

Спікером виступив консультант зі стратегічного планування Асоціації міст України Андрій Залужний. В роботі взяли участь: заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Марина Слободянюк, секретар ради Ірина Морозович, старости сіл Красилівської громади, начальники та спеціалісти структурних підрозділів Красилівської міської ради.

У ході засідання, яке стало логічним продовженням попередньо проведеної роботи, консультант зі стратегічного планування Андрій Залужний запропонував присутнім формат та порядок денний чергового засідання робочої групи.

Темою третього зібрання стало «Стратегічне бачення, цілі та завдання громади», де був представлений перелік найважливіших цілей для розвитку громади, що охоплював різноманітні аспекти її розвитку.

Під час засідання обговорювалися питання, до яких активно долучалися представники робочої групи. За результатами роботи, були внесені правки та пропозиції, що усунуть певні недоліки в цілях та завданнях, а також виокремлять найактуальніші для розвитку громади, через подання відповідних проектів.

Наступне засідання робочої групи відбудеться за кілька місяців, де мають бути представлені конкретні проекти від мешканців громади та учасників робочої групи. Про умови подання проектів та вимоги до них, а також терміни їх розгляду, буде повідомлено через засоби масової інформації та на сайті міської ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь