Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Міський голова провела черговий особистий прийом громадян

Дата: 05.06.2019 15:48
Кількість переглядів: 425

           5 червня 2019 року міський голова Ніла Островська провела особистий прийом громадян, де жителі громади мали можливість поспілкуватися та звернутися з своїми проблеми та питаннями. Основні питання з якими зверталися мешканці міста: щодо ремонту прибудинкових територій будинків, надання житла, працевлаштування, надання дозволу на встановлення тимчасового гаража, продовження терміну оренди на земельну ділянку.

          Також жителів громади турбували питання влаштування автомобільної парковки по вул. Челюскіна, 9, оподаткування нерухомого майна в с. Кульчинки та роботи трапезної в с. Сорокодуби в приміщенні недіючоюї школи.
          Жительки вул. В.Стуса , 6, звернулись до міського голови з проханням у допомозі вирішення проблеми із підтопленням підвального приміщення під квартирами № 1 та 2. Ніла Островська доручила спеціалістам Красилівського ПВКГ обстежити дане приміщення та вирішити проблему в найкоротші строки.
          Окрім того, з колективним зверненням до міського голови звернулись батьки дітей футбольної команди Красилівської ЗОШ І-ІІІ №1  щодо сприяння в організації транспорту для участі команди у фіналі змагань з футболу на призи кубку «Шкіряний м’яч» у місті Києві.

          За результатами прийому громадян заявникам надано відповідні роз’яснення щодо шляхів вирішення порушених питань. Також Ніла Островська наголосила керівникам відповідних служб на необхідності безумовного контролю за перебігом розв’язання кожного проблемного питання.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь