Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Підсумки засідання виконавчого комітету: заходи по підготовці до осінньо-зимового періоду, нового навчального року та багато іншого

Дата: 06.06.2019 16:43
Кількість переглядів: 571

 

06 червня 2019 року під час чергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли Островської, члени виконавчого комітету заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосувалися як різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих її жителів.

Відповідно до плану роботи виконавчого комітету міської ради затверджено заходи щодо підготовки комунальних підприємств громади до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років, розроблені керівниками Красилівського підприємства водопровідно-каналізаційного господарства, Красилівської житлово-експлуатаційної контори та Красилівського підприємства теплових мереж.

Члени виконавчого комітету розглянули ще одне планове питання, що стосувалось підготовки закладів освіти громади до початку нового 2019-2020 навчального року. З метою забезпечення належної підготовки закладів загальної середньої освіти та закладів дошкільної освіти громади до початку нового навчального року, виконкомом затверджено перелік ремонтних робіт та заходів.

Рішеннями виконавчого комітету внесено зміни до складу адмінкомісії при виконкомі міської ради, надано в оренду нерухоме майно комунальної власності громади, заплановано коригування тарифу на послуги з перевезення пасажирів на додатковому вечірньому автобусному маршруті загального користування в м. Красилів у розмірі 10,00 грн. за одну поїздку пасажира та ін.

Члени виконкому розглянули звернення жителів громади та прийняли рішення стосовно житлових прав громадян, надання дозволу на виготовлення проектної документації для індивідуального опалення квартири, присвоєння (зміни) адресних номерів житловим будинкам в м. Красилів.

В ході засідання виконкому розглянуто чотири протоколи про адміністративні правопорушення, передбачені ч. 1 і ч. 2 ст. 197 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та накладено на громадян адміністративні стягнення у вигляді попередження і штрафу за порушення термінів реєстрації місця проживання.

Розглянувши звернення суб’єктів господарювання, члени виконавчого комітету погодили розміщення об’єкту сфери відпочинку і розваг (дитячі електромобілі) на площі Незалежності та встановлення вендигового апарату „Гірське джерело” по вул. Василя Стуса в м. Красилів.

На виконання повноважень у сфері охорони дитинства, розглянувши подання служби у справах дітей Красилівської райдержадміністрації, виконком надав дозвіл на вчинення правочину стосовно житлового приміщення, користувачами якого є діти.

Виконавчим комітетом, як органом опіки та піклування, заслухано питання щодо виконання батьківських обов’язків батьками по відношенню до своїх малолітніх дітей, вказано на незадовільне виконання батьківських обов’язків та зобов’язано їх забезпечити належне виховання і утримання дітей, а також прийнято рішення про затвердження висновку служби у справах дітей Красилівської райдержадміністрації про підтвердження місця проживання дитини для її тимчасового виїзду за межі України.

За результатами розгляду звернень фізичних і юридичних осіб щодо підчистки та видалення зелених насаджень на території громади, актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, виконавчим комітетом прийнято відповідне рішення.

На завершення, традиційно були прийняті рішення, якими надано матеріальну допомогу жителям Красилівської міської об’єднаної територіальної громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь