Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

І знову про дороги

Дата: 08.06.2019 15:40
Кількість переглядів: 671

Проведення ремонту доріг комунального значення – пріоритетний напрям роботи, передбачений Планом соціально-економічного розвитку Красилівської громади на 2019 рік. На ці цілі в бюджеті передбачено 10,0 млн. грн. 
Вже традиційно, другий рік поспіль, кошти інфраструктурної субвенції, що виділені в сумі 2,6 млн. грн., направляються на будівництво сільських доріг. З метою освоєння вказаних коштів, 07 червня 2019 року на позачерговій сесії Красилівської міської ради ухвалено провести капітальний ремонт ділянок доріг с. Чернелівка, с. Затавки та с. Дружне. До вказаних робіт також планується, як і в минулому році, залучити кошти громади (815,9 тис. грн.) та кошти аграріїв-орендарів сільськогосподарських земель із розрахунку 300 гривень за 1 га орендованої землі (783,4 тис. грн.). 
Також рішенням ради виділено співфінансування з бюджету громади в сумі 1,1 млн. грн. на проведення капітального ремонту ділянок доріг сіл Волиця, Кульчинки та Дружне, що буде фінансуватись за рахунок субвенції з державного бюджету на проведення ремонтно-будівельних робіт на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення в сумі 2,9 млн. грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь