Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

16 ЧЕРВНЯ - ДЕНЬ БАТЬКА

Дата: 16.06.2019 20:46
Кількість переглядів: 621

Тато! Ти для мене: Сильні руки, що підкидають мене до неба! Міцні обійми, де можна сховатися від усього світу! Плечі, на яких я вище всіх! Долоні, де у кожну вміщаються мої дві! З тобою ніколи не страшно, бо ти моя безпека захист і підтримка! «Я люблю тата!» саме таку фотозону облаштували для татусів і дітей педагоги та працівники будинку творчості дітей та юнацтва м. Красилів. А також татусі мали змогу позмагатись разом із дітьми у шаховому турнірі, а напередодні такі ж змагання пройшли із тенісу настільного.

З нагоди відзначення Дня Батька, в міському парку відпочинку працівниками Центральної бібліотеки та Бібліотеки для дітей була оформлена бібліотечна ятка "Приготуйте батьківські долоні, що пригорнуть радісно малят". Жителі та гості міста знайомились з книжковою виставкою "Мудрість батька передається дітям", переглядали фотосушку "Ми і наші татусі". Батьки і діти із задоволенням робили світлини у фотозоні "Разом з татом". Діти грали в ігри, малювали на асфальті, переглядали цікаві, яскраві дитячі журнали.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь