Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Державних службовців привітали з професійним святом

Дата: 21.06.2019 17:19
Кількість переглядів: 681

День державної служби – професійне свято в Україні, яке відзначається щорічно 23 червня. Тож напередодні професійного свята державних службовців, в приміщенні Центру культури «Перлина» відбулись урочисті заходи.

З вітальними словами до державних службовців звернулись перший заступник голови Красилівської районної державної адміністрації Дмитро Склонний, міський голова Ніла Островська та голова Красилівської районної ради Василь Пасічник.

Міський голова, висловлюючи слова подяки, звернулась до державних службовців:
«Вітаю вас усіх з вашим професійним святом. Дякую вам, за те, що чесно і праведно служили і служите людям – це велика честь і ще більша відповідальність. Адже тільки ті, хто по-справжньому любить людей може працювати в державній службі та отримувати задоволення від своєї роботи. Я бажаю вам впевненості у завтрашньому дні, щоб все складалось як ви мрієте і плануєте, щоб наша Україна розбудувалась а ви завжди отримувати задоволення від своєї роботи.»

За багаторічну сумлінну працю, професіоналізм, особистий внесок у забезпечення реалізації державної політики у сфері державної служби та з нагоди професійного свята, міський голова вручила Почесні грамоти виконавчого комітету Красилівської міської ради, подарунки та квіти:

- Семерук Інні Миколаївні, начальнику відділу з керівництва та організації діяльності надання адміністративних послуг при Красилівській районній державній адміністрації;
- Островській Нелі Валеріївні, начальнику відділу фінансово-господарського забезпечення апарату Красилівської районної державної адміністрації.

Музичні та танцювальні вітання з нагоди професійного свята для державних службовців подарували творчі працівники Центру культури і дозвілля «Перлина», вихованці Красилівського будинку творчості дітей та юнацтва та викладачі школи мистецтв.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь