Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Результати чергового засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 26.06.2019 17:16
Кількість переглядів: 636

26 червня 2019 року під час чергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли Островської, члени виконавчого комітету заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосувалися як різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих її жителів.

Згідно Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, виконкомом затверджено план роботи виконавчого комітету міської ради на третій квартал 2019 року.

Члени виконавчого комітету обговорили питання щодо організації та проведення в громаді заходів з нагоди Дня Конституції України, Дня молоді, святкування Івана Купала та прийняли відповідні рішення.

Виконавчим комітетом затверджено Положення про проведення фотоконкурсу „Красилівщина через об’єктив”, яким передбачено умови проведення конкурсу серед фоторобіт жителів громади.

Рішеннями виконавчого комітету продовжено термін тимчасового проживання у жилих приміщеннях комунальної власності громади, змінено адресний номер земельної ділянки, надано в оренду нерухоме майно комунальної власності громади, погоджено розміщення тимчасового торговельного намету для торгівлі повітряними кульками та солодкою ватою на площі Незалежності в м. Красилів.

Враховуючи прохання жителів громади, виконкомом внесено зміни до розкладів руху приміських автобусних маршрутів загального користування Красилів-Сорокодуби і Красилів-Заставки-Дружне.

Виконавчим комітетом також взято до відома повідомлення Красилівської районної організації радикальної Партії Олега Ляшка в Хмельницькій області щодо проведення агітаційних заходів на території м. Красилів.

В ході засідання виконкому розглянуто сім протоколів про адміністративні правопорушення, передбачені ч. 1 ст. 197 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та накладено на громадян адміністративні стягнення у вигляді попередження за порушення термінів реєстрації місця проживання.

На виконання повноважень у сфері охорони дитинства, розглянувши подання служби у справах дітей Красилівської райдержадміністрації, виконавчий комітет надав дозвіл на вчинення правочину стосовно нерухомого майна, власником якого стане дитина.

Виконавчим комітетом, як органом опіки та піклування, заслухано питання щодо виконання батьківських обов’язків батьками по відношенню до своїх малолітніх дітей, вказано на незадовільне виконання батьківських обов’язків та зобов’язано їх забезпечити належне виховання і утримання дітей.

За результатами розгляду звернень фізичних і юридичних осіб щодо підчистки та видалення зелених насаджень на території громади, актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, виконкомом прийнято відповідне рішення.

На завершення, традиційно були прийняті рішення, якими надано матеріальну допомогу жителям Красилівської міської об’єднаної територіальної громади.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь