Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Повідомлення про оприлюднення звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 02.07.2019 10:11
Кількість переглядів: 591

       

      1. Повна назва документа державного планування:

Стратегія розвитку Красилівської міської об’єднаної територіальної громади на період до 2025 року

  1. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Красилівська міська рада Хмельницької області.

  1. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) Дата початку та строки здійснення процедури – відповідно до ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення Звіту зі стратегічної екологічної оцінки Стратегії розвитку Красилівської міської об’єднаної територіальної громади на період до 2025 року розпочато з дня оприлюднення, а саме з 02 липня 2019 року року на сайті Красилівської міської об’єднаної територіальної громади (http://krasylivska.gromada.org.ua/) та триватиме до 02 серпня 2019 включно.

 

б) Способи участі громадськості – громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до звіту із стратегічної екологічної оцінки. Усі зауваження і пропозиції , одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або мотивовано їх відхиляє.

в) Дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань – 26 липня 2019 року о 14.00 год. у м. Красилів Хмельницької області пл. Незалежності, буд. 2 приміщення адмінбудівлі Красилівської міської ради, 3 поверх, зал засідань.

 

г) Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування – Красилівськаміська рада, 31000, Україна, Хмельницька область, м. Красилів, пл. Незалежності, 2

тел. (03855) 4-29-86 e-mail: krasyliv_rada@ukr.net

 

Контактні особи:

начальник сектору економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності міської ради, Лось Валерій Володимирович;

спеціаліст першої категорії відділу земельних відносин та екології міської ради, Кірпіч Андрій Володимирович.

 

д) Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій – 31000, Україна, Хмельницька область, м. Красилів, пл. Незалежності, 2

тел. (03855) 4-29-86 e-mail: krasyliv_rada@ukr.net

 

Строк подання зауважень і пропозицій  становить  30 днів з дня оприлюднення повідомлення  і триває з 02 липня 2019 року до 02 серпня 2019 року включно.

Детально ознайомитись із звітом про стратегічну екологічну оцінку Стратегії розвитку Красилівської міської об’єднаної територіальної громади на період до 2025 року можна за гіперпосиланням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь