Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Інформаційний семінар-тренінг з питань створення та забезпечення функціонування ОСББ

Дата: 08.07.2019 16:05
Кількість переглядів: 408

8 липня  2019 року в малому залі засідань Красилівської міської ради за ініціативи управління житлово-комунального господарства Хмельницької облдержадміністрації було проведено інформаційний семінар-тренінг з питань створення та забезпечення функціонування об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ).

 

Перед учасниками заходу виступили:

  • Лисак Наталія - начальник відділу економічного аналізу управління житлово-комунального господарства Хмельницької обласної державної адміністрації розповіла присутнім про актуальні зміни у законодавстві стосовно питань надання житлово-комунальних послуг, які вступають в силу з 1 травня 2019 року відповідно до Закону «Про житлово-комунальні послуги»;
  • Третяк Вячеслав - регіональний координатор ПРООН з досягнення Цілей сталого розвитку  ознайомив присутніх із реалізацією проекту ЄС/ПРООН «Об'єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» (HOUSES)
  • Лягутко Юрій - регіональний консультант Проекту IFC «Енергоефективність в Україні» провів для учасників заходу тренінг "Багатоквартирний будинок: основи енергоефективності".

 

В подальшому, в рамках проекту HOUSES, для активних співвласників також будуть проводитись групові та індивідуальні консультації за бажанням.

 

Усі бажаючі можуть взяти участь у проекті, зокрема, до   ініціативних груп на місцях, які хочуть створити ОСББ, існуючих ОСББ - зареєструватись на онлайн-платформі http://houses.in.ua.

 

Програма Фонду Енергоефективності надає можливість отримати грант, виключно, для будинків з ОСББ. Це дозволить направити ресурси на одну із найбільш енерговитратних ділянок у сфері ЖКГ – багатоквартирних будинків, співвласники у яких організувалися з метою управління спільним майном.

Детальнішу інформацію про діяльність Фонду можна отримати за посиланням  https://eefund.org.ua/how-to-apply.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь