Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Міський голова взяла участь в міжнародній конференції з питань реформ в Україні

Дата: 10.07.2019 14:25
Кількість переглядів: 568

Міський голова Ніла Островська, разом із головами 24 об'єднаних громад України, взяла участь в Третій міжнародній конференції з питань реформ в Україні, що проходила з 2 по 4 липня у Торонто, Канада. Цей міжнародний форум надав шанс нашим країнам зміцнити свої зв'язки, відзначити досягнення України у впровадженні її реформ та почерпнути успішного досвіду багаторічного розвитку децентралізації в Канаді.

 

Керівник Групи підтримки України в Єврокомісії Пітер Вагнер, звертаючись до учасників форуму, зазначив, що голови новостворених українських громад і мери міст є опорою і провідними новаторами реформи децентралізації в Україні та саме завдяки їхнім зусиллям реформа є зараз такою успішною.

 

Ділячись враженнями від поїздки Ніла Островська відмітила: «Для мене дуже важливим було ознайомитись із публічністю та відкритістю місцевої влади, а також особливостями залучення громадських організацій до управлінських процесів в громаді. Велике значення для всіх жителів має процес прийняття рішень, залучення до обговорення всіх категорій місцевого населення. Обговорення української реформи децентралізації на міжнародному рівні свідчить про підтримку місцевого самоврядування в Україні нашими іноземними друзями. Наша поїздка в Канаду – це нова можливість побачити успіх децентралізації та впевнено рухатися вперед. Для Красилівської громади, де мешкає майже 27 тисяч населення, важливим є залучення інвестицій для створення переробної промисловості сільськогосподарської продукції. Родючі українські землі дають можливість виробництва екологічно чистих продуктів харчування не тільки для України, а й для інших країн».

Фото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь