Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Ухвалено зміни до бюджету об’єднаної громади

Дата: 06.08.2019 16:23
Кількість переглядів: 448

Враховуючи нагальні потреби у фінансуванні житлово-комунального господарства, закладів освіти та соціальної сфери об’єднаної громади, 27-а сесія Красилівської міської ради, позачергове пленарне засідання якої відбулося 06.08.2019 року, прийняла зміни до бюджету Красилівської міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.
За рахунок доходів від продажу землі та економії коштів по інших статтях бюджету громади, здійснено перерозподіл коштів на загальну суму 2 млн. 207,7 тис.грн.

Враховуючи доцільність відкриття до 1 вересня 2019 року дошкільного навчального закладу в с. Чепелівка, міською радою виділено 350,0 тис.грн. для закупівлі меблів, обладнання, інвентарю та закінчення робіт по реконструкції цього дитячого садочка.

Також, з метою підготовки до опалювального сезону, на придбання матеріалів для проведення робіт з капітального ремонту теплотраси Красилівської ЗОШ № 4 направлено 82,0 тис.грн.

Міською радою прийнято рішення про відшкодування Красилівській ЖЕК та іншим перевізникам коштів за перевезення громадян пільгових категорій за липень 2019 року в розмірі 87,7 тис.грн.

З метою постійного забезпечення жителів с. Волиця питною водою, сесія міської ради вдруге виділила кошти для Комунального підприємства «Случ» на відшкодування різниці між затвердженим тарифом та собівартістю послуг, що надається підприємством в сумі 15,0 тис.грн.
Депутати міської ради вирішили за необхідне виділити кошти на потреби житлово-комунального господарства громади, а саме:

- придбання енергозберігаючих насосів на очисні споруди Красилівського підприємства водопровідно-каналізаційного господарства (1 000,0 тис.грн.);
- ремонт автобусів Красилівської житлово-експлуатаційної контори (120,0 тис.грн.);
- придбання шин для сміттєвоза FORD Красилівської житлово-експлуатаційної контори (60,0 тис.грн.).

Хоча заклади охорони здоров’я не перебувають у власності об’єднаної громади, міська рада все ж вирішила допомогти Красилівській центральній районні лікарні у підготовці об’єктів до опалювального сезону та виділила 100,0 тис.грн. на проведення технічного огляду опалювальних котлів та промивку системи опалення. 

Депутатами міської ради вирішено розробити проекти землеустрою на земельні ділянки, право оренди яких реалізовуватиметься на земельному аукціоні, на що з бюджету громади виділено 30,0 тис.грн.

Одним із пріоритетних напрямків роботи міської ради є соціальний захист населення громади. Так, для забезпечення належного обслуговування одиноких громадян похилого віку, Красилівському територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) виділено кошти в сумі 256,8 тис.грн. на заробітну плату працівників, а також 4,0 тис.грн. на придбання матеріалів для ремонту покрівлі гаража територіального центру.

У вересні 2019 року народний аматорський ансамбль танцю «Барвінок» буде брати участь у міжнародному фестивалі. З метою популяризації місцевого танцювального гурту та співфінансування його поїздки до Греції, депутати міської ради виділили 42,0 тис.грн.

На заробітну плату із нарахуваннями соціального працівника міської ради виділено 10,2 тис.грн.

Не залишили депутати по за своєї уваги розвиток такого масового виду спорту як футбол – на фінансову підтримку Футбольного клубу ,,Красилів-Случ’’ направлено 50,0 тис.грн.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь