Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Чергове засідання виконкому: прийнято важливі для громади рішення

Дата: 08.08.2019 16:28
Кількість переглядів: 462

08 серпня 2019 року під час чергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли Островської, члени виконавчого комітету заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосувалися як різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих її жителів.

 

Згідно плану роботи виконавчого комітету міської ради, члени виконкому обговорили хід виконання бюджету громади за перше півріччя 2019 року. Було проінформовано, що за перше півріччя 2019 року до загального фонду бюджету громади мобілізовано 97843,0 тис. грн., що складає 103,29 % до затверджених призначень, а до спеціального фонду – 2886,4 тис. грн., що складає 105,8 % до затверджених призначень. Зазначено, що відповідно до податкових надходжень та згідно запланованих показників проводилося фінансування видаткової частини бюджету. Видаткова частина загального фонду бюджету громади за шість місяців 2019 року профінансована на 89,98 %. План за вказаний період, з урахуванням внесених змін, складав 96789,6 тис. грн., профінансовано – 87093,3 тис. грн. Видаткова частина спеціального фонду бюджету громади за звітний період виконана на 37,24 %.

 

На засіданні члени виконкому розглянули ще одне планове питання порядку денного, яке стосувалось дебіторської та кредиторської заборгованості Красилівського підприємства водопровідно-каналізаційного господарства, Красилівської житлово-експлуатаційної контори та Красилівського підприємства теплових мереж за другий квартал 2019 року. Було відмічено, що загальний обсяг дебіторської заборгованості комунальних підприємств громади, станом на 01.07.2019 року, становить 2720,5 тис. грн. (на 01.04.2019 року – 3305,6 тис. грн.), а розмір кредиторської заборгованості – 2596,9 тис. грн. (на 01.04.2019 року – 3014,8 тис. грн.). Під час розгляду даного питання, також було заслухано представників зазначених комунальних підприємств.

 

Відповідно до плану роботи виконавчого комітету міської ради, члени виконкому проаналізували стан розгляду звернень громадян в Красилівській міській раді, що надійшли у другому кварталі 2019 року, та прийняли відповідне рішення.

 

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, також було питання про підготовку та проведення в громаді заходів до Дня Державного Прапора України та 28-ї річниці незалежності України.

 

Окремі рішення виконавчого комітету стосувалися житлово-комунальної сфери, питань благоустрою, адресних номерів, оздоровлення та відпочинку дітей громади, а також галузі фізичної культури та спорту.

 

В ході засідання виконкому розглянуто одинадцять протоколів про адміністративні правопорушення, передбачені ч. 1 ст. 197 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та накладено на громадян адміністративні стягнення у вигляді попередження за порушення термінів реєстрації місця проживання.

 

На виконання повноважень у сфері охорони дитинства, розглянувши подання служби у справах дітей Красилівської райдержадміністрації, виконавчий комітет надав дозвіл на вчинення правочину стосовно нерухомого майна, користувачем якого є дитина, а також прийняв рішення про затвердження висновку служби у справах дітей Красилівської райдержадміністрації про підтвердження місця проживання дітей для їх тимчасового виїзду за межі України.

 

За результатами розгляду звернень фізичних і юридичних осіб щодо підчистки та видалення зелених насаджень на території громади, актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, члени виконавчого комітету прийняли відповідне рішення.

 

На завершення, традиційно було прийнято рішення, яким надано матеріальну допомогу жителям Красилівської міської об’єднаної територіальної громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь