Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Триває збір робіт для участі у фотоконкурсі «Красилівщина через об’єктив»

Дата: 08.08.2019 16:48
Кількість переглядів: 775

Шановні жителі Красилівської громади. Нагадуємо, що з 1 липня по 15 серпня триває збір робіт для участі у фотоконкурсі «Красилівщина через об’єктив» з нагоди 575-ї річниці від першої писемної згадки про місто Красилів.

Анкета учасника фотоконкурсу  «Красилівщина через об’єктив»

Положення про проведення  фотоконкурсу

«Красилівщина через об’єктив»

 

1. Загальні положення

1.1. Положення  про проведення  фотоконкурсу «Красилівщина через об’єктив» (далі – Положення) визначає організаційні та фінансові основи проведення конкурсу, його мету та завдання, умови участі у ньому, вимоги до робіт  учасників.

        1.2. Фотоконкурс «Красилівщина через об’єктив» (далі – Фотоконкурс) проводиться серед усіх  бажаючих жителів Красилівської міської об’єднаної територіальної громади, які захоплюються фотознімками.

1.3. Метою Фотоконкурсу є формування культурної та духовної свідомості, створення сприятливих умов для самореалізації творчих жителів Красилівської міської об’єднаної територіальної громади.

1.4. Організатором Фотоконкурсу є відділ культури Красилівської міської ради.

1.5. Початок прийому фоторобіт: 01 липня 2019 року. Кінцевий термін подачі фоторобіт:  15 серпня 2019 року.

 

2. Тематичні категорії

2.1. Надіслані на Фотоконкурс роботи мають відображати краєвиди і пейзажі населених пунктів Красилівської міської об’єднаної територіальної громади в їх сучасній розбудові, реальні події та ситуації з життя громади тощо.

 

3. Умови участі

3.1. Учасниками Фотоконкурсу можуть бути особи, які проживають на території Красилівської міської об’єднаної територіальної громади.

3.2. Фотографії мають бути зроблені виключно на території  населених пунктів Красилівської міської об’єднаної територіальної громади.

3.3. У Фотоконкурсі можуть брати участь як аматори, так і професійні фоторепортери та фотографи.

3.4. Участь у Фотоконкурсі для усіх учасників – безкоштовна.

 

4. Технічні вимоги

4.1. Конкурсні фотороботи надсилаються на електронну адресу відділу культури Красилівської міської ради: kulturakrotrg@gmail.com  з обов’язковою позначкою «Фотоконкурс» та із заповненою анкетою учасника (додається) або приймаються на електронному носії за адресою: м. Красилів, пл.Незалежності 2,  ІІ поверх,              каб. 215.

4.2. Фотографії можуть бути як у кольоровому, так і у чорно-білому виконанні, без оформлення (без рамок, паспорту, надписів, дати тощо). Допускається обробка фоторобіт у графічних редакторах.

4.3. Учасник може подати на Фотоконкурс не більше трьох авторських робіт формату .JPEG.

4.4. Фотографії, які не відповідатимуть вищезазначеним вимогам, розглядатися не будуть.

 

5. Процедура проведення конкурсу та оцінювання робіт

5.1. Найкращі 12-ть фотографій, обрані конкурсною комісією, будуть розміщені на офіційному веб-сайті  таFacebook-сторінці Красилівської міської ради Хмельницької області, а також використані для створення річного календаря на 2020 рік.

5.2. З 12-ти раніше обраних конкурсною комісією фоторобіт, відвідувачі офіційної Facebook-сторінки Красилівської міської ради Хмельницької області, шляхом відкритого голосування (лайків), відберуть 3 фотороботи, автори яких стануть переможцями Фотоконкурсу.

5.3. Оголошення результатів Фотоконкурсу та нагородження переможців відбудеться під час святкування 575-ї річниці від першої писемної згадки про місто Красилів.

 

6. Інші вимоги

6.1. Учасник Фотоконкурсу обов’язково має бути автором роботи.

6.2.  На Фотоконкурс не приймаються фотографії, сюжет яких пропагує вживання алкогольних напоїв, тютюнопаління, насилля, релігійну та етнічну ворожнечу, містить політичну рекламу, а також фотографії непристойного змісту.

6.3. До фотографій можна додавати коментар автора (проза, вірш тощо).

6.4. Беручи участь у конкурсі, автори автоматично дають згоду на безкоштовне використання будь-коли їх фоторобіт  у рекламних матеріалах,                             на веб-сайтах, у проведенні подальших виставок, підготовці та виданні інформаційних матеріалів, публікацій, соціальній рекламі тощо. Авторські права зберігаються за учасником Фотоконкурсу – будь-яка публікація матеріалів проводиться з обов’язковим зазначенням автора роботи, але автор роботи втрачає право на отримання матеріальної чи будь-якої іншої користі від подальшого використання його робіт.

6.5. Відповідальність за надання помилкової інформації з авторських прав і прав власності на надану роботу несе особа, яка подала свою фотороботу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь