Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Красилівська об’єднана територіальна громада отримала спеціально обладнаний автомобіль для перевезення людей з особливими потребами.

Дата: 16.08.2019 15:31
Кількість переглядів: 673

У рамках державної програми стимулювання територіальних громад до створення служб перевезень людей з інвалідністю (соціальне таксі), наша громада отримала автомобіль для перевезення людей на візках, придбаний за кошти державного бюджету.

,,Нам приємно, що такий автомобіль тепер буде у нашій громаді, адже він дуже необхідний для наших людей. Тепер мешканці, які мають порушення опорно-рухового апарату, в тому числі діти, можуть скористатись цим автомобілем для доїзду до лікувальних закладів, установ та організацій не лише по території громади, але й за її межами, за необхідності», - відмітила міський голова Ніла Островська.

Чин освячення соціального таксі здійснив священик Свято-Воскресенського Храму отець Віталій.
Після молитви священик звернувся до присутніх зі словом, в якому висловив вдячність усім, хто долучився до придбання автомобіля та допомоги людям з особливими потребами, побажав сили й натхнення й надалі виконувати своє жертовне служіння на благо людям.

Основною метою служби «соціальне таксі» - є розширення соціальних послуг, поліпшення якості життя громадян похилого віку та інвалідів.

Автомобіль оснащено усім необхідним для перевезення людей з особливими потребами: автоматичним підйомником, кріпленням для візків, кондиціонером, обігрівачем, а також, додатковими місцями для супроводжуючих людину з особливими потребами.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь