Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

У громаді проведено футбольний турнір до Дня незалежності України

Дата: 19.08.2019 13:49
Кількість переглядів: 812

16-17 серпня у м. Красилів на центральному стадіоні «Юність» напередодні відзначення Дня незалежності України у громаді проведно відкритий міжобласний турнір з футболу серед юнаків 2007-2008 років народження. 
У турнірі взяло участь 5 команд: «Зоря» м. Хоростків (Тернопільська обл.), ФК «Біскупа» м. Тернопіль, ДЮСШ №1 (м. Хмельницький), ФК «Євро-Шпон» смт Смига (Рівненська обл.) та господарі турніру – Красилівська ДЮСШ (тренер, Сергій Олексюк).

У перший день змагань наша команда зіграла 2 гри: із командою «Зоря» з рахунком 0:0 та у надважкому поєдинку із командою ФК «Євро-Шпон» красилівчани здобули пермогу з рахунком 4:1.
Другого змагального дня у першій грі наші футболісти обіграли ФК «Біскупа» з рахунком 4:0, а у другій, останній грі розгромили вихованців Хмельницької ДЮСШ №1 з рахунком 9:1.

За підсумками зіграних матчів впевнену перемогу у турнірі здобули юні футболісти Красилівської громади набравши 10 очок. Друге призове місце посіли футболісти ФК «Євро-Шпон» смт Смига (9 очок), третє – команда «Зоря» м. Хоростків (5 очок). Четверті – хмельничани (2 очки) та п'яті – футболісти із м. Тернопіль (1 очко).

Кращим гравцем та кращим бомбардиром турніру суддівською колегією визначено красилівчан Кізюна Іллю та Грицюка Петра, який забив 6 м'ячів.
Переможці та призери міжобласного турніру відзначені кубками, медалями, грамотами та нагородними статуетками виконавчого комітету Красилівської міської ради.

Вітаємо футболістів Красилівської дитячо-юнацької спортивної школи та тренера Сергія Миколайовича із черговою здобутою перемогою, та дякуємо усім командам, які приїхали до нашого міста позмагатися за головний трофей турніру.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь