Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Члени виконкому розглянули питання, що стосуються різних сфер життєдіяльності громади

Дата: 22.08.2019 16:38
Кількість переглядів: 453

22 серпня 2019 року під час чергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли Островської, члени виконавчого комітету заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосувалися як різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих її жителів.

Відповідно до плану роботи виконавчого комітету міської ради на третій квартал 2019 року, члени виконкому розглянули питання про стан законності та правопорядку на території громади у першому півріччі 2019 року. Згідно інформації Красилівського ВП ГУНП в Хмельницькій області, до Єдиного реєстру досудових розслідувань було внесено 185 повідомлень про кримінальні правопорушення, з яких 111 – вчинено на території громади. У звітному періоді найбільше зареєстровано злочинів майнового характеру, в першу чергу крадіжок – 76 злочинів, з яких 43 – зареєстровано у м. Красилів (найбільше скоєно по вулицях М. Грушевського, Перемоги, Ціолковського, І. Франка, Василя Стуса, Островського, Центральна, Чкалова, Коцюбинського, Кошового, Театральна), а 6 – в інших населених пунктах громади. В переважній більшості предметами злочинних посягань були мобільні телефони, золоті вироби, метал, гроші, побутові товари та інше. За вказаний період зареєстровано 3 грабежі в 
м. Красилів та 1 – в с. Чернелівка. Продовжують мати місце факти вчинення стосовно жителів громади шахрайських дій, пов’язаних із заволодінням коштів шляхом обману з використанням даних банківських карток. Всього зареєстровано 9 таких злочинів (8 – в м. Красилів, 1 – в с. Сорокодуби).

Багато злочинів, зареєстрованих у першому півріччі 2019 року на території громади, пов’язані із заподіянням тілесних ушкоджень, з яких нанесення легких тілесних ушкоджень – 8 злочинів та нанесення тяжких тілесних ушкоджень – 1 злочин.

В ході розгляду зазначеного питання було відмічено, що протягом першого півріччя 2019 року при виконавчому комітеті Красилівської міської ради працювала адміністративна комісія, на засіданнях якої розглянуто 78 протоколів про адміністративні правопорушення, 70 осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, з них на 33 особи накладено адміністративне стягнення у вигляді попередження, а на 37 осіб накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу на загальну суму 4,5 тис. грн.

Ще одне планове питання порядку денного стосувалось підготовки закладів освіти громади до початку нового навчального року. Члени виконкому заслухали інформацію та переглянули слайди про стан підготовки закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти громади до початку нового 2019-2020 навчального року і прийняли відповідне рішення.
З нагоди початку нового 2019-2020 навчального року, виконавчим комітетом прийнято традиційне рішення про вручення першокласникам закладів загальної середньої освіти громади пам’ятних подарунків.

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, також було питання про відзначення Дня міста – 575-ї річниці з часу першої писемної згадки про Красилів, в ході обговорення якого члени виконкому затвердили план святкових заходів на 07-08 вересня 2019 року.

Рішеннями виконавчого комітету уповноважено посадових осіб на складання протоколів про вчинення адміністративних правопорушень, погоджено розміщення тимчасових торговельних наметів на території 
м. Красилів, надано дозвіл на порушення об’єкта благоустрою.

В ході засідання виконкому розглянуто шість протоколів про адміністративні правопорушення, передбачені ч. 1 ст. 197 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та накладено на громадян адміністративні стягнення у вигляді попередження за порушення термінів реєстрації місця проживання.

Розглянувши звернення жителів громади, члени виконавчого комітету прийняли рішення стосовно житлових прав громадян, щодо зміни і присвоєння адресних номерів об’єктам нерухомого майна на території громади.

На виконання повноважень у сфері охорони дитинства, розглянувши подання служби у справах дітей Красилівської райдержадміністрації, виконавчим комітетом надано дозволи на вчинення правочинів стосовно нерухомого майна, користувачами якого є діти та власником якого стане дитина.

За результатами розгляду звернень фізичних і юридичних осіб щодо підчистки та видалення зелених насаджень на території громади, актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, члени виконавчого комітету прийняли відповідне рішення.

На завершення, традиційно були прийняті рішення, якими надано матеріальну допомогу жителям Красилівської міської об’єднаної територіальної громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь