Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Красилівська об’єднана територіальна громада отримала спеціально обладнаний автомобіль для перевезення людей з особливими потребами. У зв’язку з чим, у жителів нашого міста виникло багато запитань. В цій статті ми постараємось дати на них відповідь

Дата: 23.08.2019 10:44
Кількість переглядів: 432

- Питання: З якою метою був придбаний даний автомобіль?
- Відповідь: Основною метою служби «Соціальне таксі» є поліпшення соціального обслуговування осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, які не можуть самостійно пересуватися або пересуваються за допомогою милиць, палиць, ходунів, візків.

- Питання: Хто має право на отримання послуг «соціального таксі»?
- Відповідь: Заявки на обслуговування автотранспортом приймаються службою «Соціальне таксі» від осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, які не можуть самостійно пересуватися або пересуваються за допомогою палиць, милиць, візків, ходунів (крім осіб, які користуються автотранспортом, виданим через органи соціального захисту та які мають власний автотранспорт).

- Питання : Скільки будуть коштувати послуги «соціального таксі»?
- Відповідь: Послуги автотранспорту надаються безкоштовно в межах бюджетних асигнувань на цю діяльність та інших джерел, не заборонених чинним законодавством.

- Питання : Куди звертатись для отримання послуг «соціального таксі»?
- Відповідь : Ви можете звернутись до Красилівського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) особисто або зателефонувати за номером 4-26-68 ; 4-30-29.

- Питання: Які умови треба виконати для того щоб отримати послуги «соціального таксі»?
- Відповідь: Для того щоб отримати послуги «соціального таксі» потрібно зателефонувати не пізніше ніж за три дні до дня поїздки (крім термінових випадків), за 24 години до поїздки ще раз підтвердити заявку. Поїздка має бути здійснення в робочі дні та в проміжок часу з 8:00 до 17:00.

- Питання : Куди людина може здійснити поїздку ?
- Відповідь: Автотранспорт використовується для перевезення осіб до комунальних підприємств, медичних і банківських установ, державних організацій, автовокзалів, залізничних вокзалів, до установ органів влади, органів місцевого самоврядування, соціального захисту, протезно - ортопедичних підприємств, до відділень реабілітації, для взяття участі в культурно-масових заходах, які проводяться на території громади, на державні свята, тощо.

Щодо більш детальної інформації Ви можете ознайомитись з рішенням Міської ради №15 від 01.02.2019 (Про створення служби з перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, ,,Соціальне таксі’’ при Красилівському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) пройшовши за посиланням http://krasyliv.org.ua/…/12474-rishennya-15-vid-01022019-ro…

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь