Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Моя земля – це незалежна Україна

Дата: 23.08.2019 19:13
Кількість переглядів: 424

З нагоди відзначення Дня Незалежності України для жителів громади в центрі культури і дозвілля «Перлина» було оформлено виставку-інсталяцію «Моя земля – це незалежна Україна», в якій взяли участь бібліотеки громади.

На виставці представлено літературу з історії України, про легендарні постаті країни, про тернистий шлях української нації до самовизначення, права та обов’язки людини в Україні, а також духовну велич держави. Крім цього, задля того аби привернути увагу до глибокого осмислення героїчної історії нашої країни, героїчних подвигів бійців на східному фронті та на знак вшанування пам’яті героїв ООС була виконана міні-інсталяція «Україна… Війна…», поряд з якою лежали обереги та книги про події, які відбуваються на сході країни. 
Увагу відвідувачів привернули роботи майстрів Тетяни Лавренчук з міста Красилова, сіл Волиця і Пилипи Ольги Дмитрук, Анни Петренко, Надії Балагур. Цікавими були розповіді про видатних людей сіл Заставки і Кульчинків. Справжню насолоду глядачі виставки отримали від спілкування з пасічником та травознавцем Степаном Семенюком з села Кульчини.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь