Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

День фізичної культури і спорту в Красилівській громаді

Дата: 13.09.2019 16:35
Кількість переглядів: 600

Спорт має дивовижні властивості. Він об’єднує людей, розвиває в них такі навички як спритність, реакція, витривалість. Допомагає людині бути у хорошій фізичній формі, зміцнює здоров’я, виховує характер та силу волі.

Із розвитком людства змінювалися спортивні вподобання та спортивні показники. З кожним роком спортсмени в черговий раз доводять, що немає нічого неможливого для людей відданих спорту, які щоденною важкою працею гартують своє тіло.

Красилівська земля здавна славиться своїми спортивними здобутками. Саме сьогодні, продовжуючи спортивні традиції, у Красилівській міській об’єднаній територіальній громаді урочисто відзначили День фізичної культури та спорту. На заходи були запрошені переможці та призери міських, обласних, Всеукраїнських, Міжнародних змагань і турнірів, ветеран спорту з легкої атлетики, почесний громадянин міста Красилів Микола Оніщук, тренери-викладачі та вихованці Красилівської ДЮСШ, учителі фізичної культури закладів загальної середньої освіти громади.

Учасників свята привітала міський голова Ніла Островська, яка відзначила вагомий вклад у розвиток фізичної культури і спорту усіх хто присвятив себе цій справі, подякувала тренерам та їх вихованцям за примноження спортивних традицій в нашій громаді, побажала міцного здоров’я, наполегливості, вдачі та перемог.

З нагоди професійного свята, за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту та пропаганду здорового способу життя грамотами виконавчого комітету Красилівської міської ради та подарунками міський голова відзначила кращих працівників сфери фізичної культури і спорту:

- Гуменюка Віталія Ігоровича, вчителя фізичної культури Волицької ЗОШ І-ІІІ ступенів;

- Олексюка Сергія Миколайовича, тренера-викладача відділення «Футбол» Красилівської дитячо-юнацької спортивної школи;

- Дису Віктора Вікторовича, тренера-викладача відділення «Гандбол/дівчата» Красилівської дитячо-юнацької спортивної школи;

- Лобова Валерія Вадимовича, тренера-викладача відділення «Волейбол/дівчата» Красилівської дитячо-юнацької спортивної школи.

Також, привітала спортсменів громади начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради Олена Заїка, яка відзначила за підготовку та високий рівень виступу команд у міській Спартакіаді, за надання практичної допомоги в організації Спартакіади подяками відділу освіти, молоді та спорту Красилівської міської ради та грошовими преміями учителів фізичної культури закладів загальної середньої освіти громади:

- Гагаркіна Сергія Олександровича, вчителя фізичної культури Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1;

- Стахміч Наталію Валеріївну, вчителя фізичної культури Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1;

- Буняка Михайла Сільвестровича, вчителя фізичної культури Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1;

- Висоцького Зигмунда Феліксовича, вчителя фізичної культури Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 ім. П. Кізюна;

- Процюка Сергія Миколайовича, вчителя фізичної культури Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 ім. П.Кізюна;

- Теслика Анатолія Петровича, вчителя фізичної культури Кульчинівської ЗОШ І-ІІІ ст.

- Ковтонюка Олександра Івановича, тренера-викладача Красилівської ДЮСШ;

- Омельченко Оксану Василівну, вчителя фізичної культури Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2.

Не залишилися і без подарунків юні спортсмени. Підтримка фізкультурно-спортивного руху, зміцнення матеріально-технічної бази спортивних закладів громади – це пріоритетне завдання міської влади. Для покращення умов проведення тренувань у закладі, усі відділення отримали якісний спортивний інвентар, а вихованці відділення «Волейбол/дівчата» отримали 15 комплектів ігрової форми від ТОВ «Волочиськ-Агро» (генеральний директор – Володимир Турчинець).

Традиційно свято спорту продовжилося спортивними змаганнями з футболу, волейболу, тенісу настільного та гандболу між вихованцями секцій та гуртків. На завершення усім учасникам було вручено солодкі подарунки від міської ради та Олімпійську сувенірну атрибутику, яку надало відділення НОК в Хмельницькій області.

Гарний настрій створили учні Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 і вихованка Будинку творчості дітей та юнацтва Красилівської міської ради Філіпчук Діана.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь