Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

17 вересня - День рятівника

Дата: 17.09.2019 17:10
Кількість переглядів: 515

Сьогодні, 17 вересня, в Україні відзначають День рятівника. З цієї нагоди в 14-ї державній пожежно-рятувальній частині ГУ ДСНС України в Хмельницькій області відбулися урочистості.

Захід розпочали хвилиною мовчання вшанувавши пам’ять військовослужбовця 8-го окремого полку спецпризначення Збройних сил України та нашого земляка - старшого сержанта Максима Кондратюка, який загинув 14 вересня, внаслідок чисельних вогнепальних осколкових поранень, отриманих під час виконання бойового завдання в зоні проведення Операції об’єднаних сил.

Вітаючи рятувальників з професійним святом, міський голова Ніла Островська наголосила, що в будь-яку погоду і за будь-яких обставин – рятувальники завжди приходять на допомогу.

«Дуже коротке слово «рятівник», але скільки в ньому змісту. Я дякую, що ви є надійною опорою нашої громади. Ви допомагаєте в усіх надзвичайних і звичайних ситуаціях. Нам приємно, що поруч є така потужна команда професіоналів, з якими не страшно рухатись в перед.», - зазначила Ніла Островська.

З нагоди відзначення професійного свята, за високий професіоналізм, сумлінне й самовіддане виконання службових обов’язків, міський голова вручила Грамоти виконавчого комітету Красилівської міської ради, подарунки та квіти:
-Стельмащук Галині Федорівні - діловоду 14-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області;
- Малишевському Артему Олександровичу начальнику караулу, старшому лейтенанту служби цивільного  14-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління Державної служби України з надзвичайних

 

З вітальним словом до колег звернувся начальник Красилівського  районного сектору Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області, майор служби цивільного захисту Олександр Бенюк, який подякував усім присутнім за забезпечення надійного  захисту національного багатства і життя людей від вогню та стихії.

З привітаннями  до присутніх звернулись перший заступник голови Красилівської райдержадміністрації Дмитро Склонний і голова Красилівської районної ради Василь Пасічник та вручили грамоти, подарунки і квіти кращим рятівникам району.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь