Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Інформація із засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 03.10.2019 18:58
Кількість переглядів: 435

(У зв’язку із відсутністю електропостачання, онлайн трансляція засідання не велась)

03 жовтня 2019 року під час чергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли Островської, члени виконавчого комітету заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосувалися як різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих її жителів.

На виконання делегованих повноважень органів виконавчої влади в галузі оборонної роботи, відповідно до розпорядження першого заступника голови Красилівської райдержадміністрації від 25.09.2019 року № 143/2019-р „Про організацію в районі чергового призову громадян України на строкову військову службу у жовтні-листопаді 2019 року”, виконкомом прийнято рішення про організацію та забезпечення в громаді чергового призову громадян України на строкову військову службу у жовтні-листопаді 2019 року.

З метою належного відзначення 14 жовтня 2019 року Дня захисника України, члени виконавчого комітету обговорили питання щодо підготовки і проведення в громаді урочистих заходів з нагоди державного свята та прийняли відповідне рішення.

Рішенням виконкому взято до відома повідомлення представників різних релігійних конфесій щодо проведення 06 жовтня 2019 року з 14:00 до 17:00 години у міському парку відпочинку в м. Красилів мирного масового заходу „Дня подяки”, в рамках якого відбудеться святковий концерт, дитячі розваги та кулінарні частування.
В ході засідання виконкому розглянуто дев’ять протоколів про адміністративні правопорушення, передбачені ч. 1 ст. 197 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та накладено на громадян адміністративні стягнення у вигляді попередження за порушення термінів реєстрації місця проживання.

Члени виконавчого комітету розглянули звернення жителів громади та прийняли рішення стосовно житлових прав громадян, щодо зміни адресних номерів житлових будинків, а також внесли зміни до розкладу руху автобусного маршруту загального користування Красилів-Заставки-Дружне.

Серед інших розглянуті й прийняті рішення з питань оренди нерухомого майна комунальної власності громади, у сфері земельних відносин і благоустрою, щодо роботи об’єкту торгівлі в м. Красилів та ін.
На виконання повноважень у сфері охорони дитинства, розглянувши подання служби у справах дітей Красилівської райдержадміністрації, виконавчим комітетом надано дозволи на вчинення правочинів стосовно нерухомого майна, користувачами і власниками якого будуть діти.

На підставі клопотання служби у справах дітей Красилівської райдержадміністрації щодо загрози життю й здоров’ю дитини, яка проживає у одній із сімей громади, заслухавши представників відповідних соціальних служб, члени виконкому прийняли рішення про негайне відібрання дитини у матері без позбавленням її батьківських прав.

За результатами розгляду звернень фізичних і юридичних осіб щодо підчистки та видалення зелених насаджень на території громади, актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, виконавчим комітетом прийнято відповідне рішення.

На завершення, традиційно були прийняті рішення, якими надано матеріальну допомогу жителям Красилівської міської об’єднаної територіальної громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь