Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Красилівська міська громада відзначала державне свято - День Захисника України

Дата: 15.10.2019 08:16
Кількість переглядів: 493

«Я, захисник України. Взявши в руки зброю, урочисто клянусь своєю честю і совістю перед великим народом українським, перед пролитою кров’ю усіх найкращих синів України, боротися за повне визволення всіх українських земель і українського народу від загарбників та здобути Українську Самостійну Соборну державу. В цій боротьбі не пожалію ні крові, ні життя, і буду битись до останнього подиху і повної перемоги над усіма ворогами України», - Це слова найкращих людей на землі, завдяки яким ми сьогодні маємо одне із найвеличніших свят українського народу – День захисника України.

Тож, 14 жовтня 2019 року, Красилівська громада зібравшись біля пам’ятника «Героям України» ,засвідчили свою повагу перед тими, хто у різні часи стояв на захисті України, і, хто сьогодні на сході країни відстоює її територіальну цілісність та незалежність.

З вітальним словом до присутніх звернулась міський голова Ніла Островська:

«Шановна Красилівська громадо! Вітаю вас із світлим Днем Покрови Пресвятої Богородиці, Днем українського козацтва та з Днем захисників Вітчизни!
Від імені усієї Красилівської громади, я низько вклоняюсь нашим захисникам і дякую за сьогоднішній мирний сонячний день.
І прошу усіх схилити голови у скорботній хвилині мовчання, в пам’ять про тих, хто віддав найцінніше – своє життя за мирну, вільну, незалежну Україну.
Вічна пам’ять Героям!
Вічна Слава!
Бажаю усім нам: жити, працювати, радіти і дякувати Господу за прекрасну українську землю.
В світлий День Покрови Пресвятої Богородиці, нехай Божа благодать зійде у кожну родину.
Слава нашим захисникам!
Слава Україні!».

З метою вшанування бойового подвигу, самовідданості громадян, які присвятили своє життя служінню українському народу, відповідно до рішення виконавчого комітету Красилівської міської ради «Про відзначення в громаді Дня захисника України», міський голова вручила учасникам бойових дій нагороди «За службу державі»:

-Акоп’яну Самвелу;
-Варченко Сергію;
-Дмитрієву Петру;
-Люзаку Федору;
-Розумному Володимиру;
-Соловйову Петру;
-Сосновому Дмитру ;
-Чекерському Руслану;
-Шевчуку Андрію;
-Яворському Володимиру;
-Янчуку Сергію Григоровичу;
-Янчуку Сергію Миколайовичу.

Лідери учнівського самоврядування та творчі працівники Центру культури «Перлина» в своїх виступах виявили патріотизм та вдячність захисникам України.

Під час урочистих заходів усі присутні на заході вшанували пам’ять полеглих героїв, що боролися за незалежність України та відстоювали її на Сході, поклавши квіти до підніжжя пам’ятника «Героям України» та Дошки Слави.


На завершення, усі присутні були запрошені пригоститися солдатською кашею.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь