Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Моє село - частинка України!

Дата: 15.10.2019 08:21
Кількість переглядів: 4029

Рідний край. Він починається від батьківського порогу, калини біля хати, стежини з барвінку, який ніжно стелиться у садку. І серед давньої подільської землі є краплиночка на карті – це наше село Чепелівка. Воно прекрасне і неповторне, щедро заквітчане садами прикрашене чепурними хатинами…

Саме 14 жовтня, чудового осіннього дня, коли наша країна відзначає День захисника України, День козацтва та свято Покрови Пресвятої Богородиці, жителі села Чепелівка відзначили День села.

Із теплими словами до своїх односельчан звернувся в.о. старости села Чепелівка Василь Шемчук. Зокрема, вітаючи земляків зі святом, він побажав селу розквіту, а громаді – міцного здоров’я та добробуту.

З вітальним словом до присутніх звернулась міський голова Ніла Островська:

«Сьогодні, в світлий День Покрови Святої Богородиці, мені надзвичайно приємно, разом з вами святкувати ваш День села. Приємно, що ми продовжуємо втілювати в життя мрії, про які мріяли дуже давно: нам вдалось відкрити садочок в селі Чепелівка, продовжуємо ремонт доріг і ще багато справ ми разом з вами зробимо. Бажаю, щоб Божа благодать зійшла в кожну родину, щоб в нашому селі Чепелівка було комфортно і затишно, а кожній родині лунав тільки радісний веселий сміх. Зі святом вас!».

За проявлену відвагу, мужність, патріотизм, самовіддане служіння українському народу, сміливість в боротьбі за вільну і незалежну Україну та з нагоди Дня захисника України Ніла Островська та в.о. старости Василь Шемчук вручили подяки учасникам бойових дій:

-Федорчуку Сергію;
-Галюку Олександру;
-Галюку Андрію;
-Юрію Хворостовському;
-Шемчук Валентині (мати загиблого Шемчука Петра);
-Сиваку Івану;
-Крижанівському Віктору;
-Сікалюку Юрію;
-Ященко Юрію;
-Присяжнюук Костянтину;
-Маначину Юрію;
-Клімчуку Юрію;
-Колеснику Валерію;
-Кошмаку Андрію;
-Кравчуку Андрію;
-Федорчуку Миколі;
-Жуковському Андрію;
-Жуковському Леоніду;
-Островському Руслану;
-Лаптєву Андрію;
-Сикалюку Леоніду;
-Дмитруку Михайлу;
-Маначину Сергію;
-Кішкіну Миколі;
-Маначину Олександру;
-Кравчуку Борису;
-Жир Аліні;
-Сломінському Євгену;
-Зайченко Ігорю ;
-Жолкевському Василю.

З нагоди відзначення села Чепелівка, відповідно до розпорядження Красилівського міського голови від 04 жовтня 2019 року № 214/2019р, вручили подарунки найстаршим жителям села Чепелівка:
- Підберезній Марії Вікентівні;
- Лавренчук Миколі Онуфрійовичу.

Діткам, які народилися 2019 року:
- Низовій Ангеліні;
- Славецькій Юліїї;
- Бездиханюк Вероніці;
- Березюку Захару.

Матерям-героїням:
- Бездиханюк Марії;
- Рижук Ніні;
- Бичук Марії;
- Войчук Вірі;
- Осипенко Фаїні;
- Сивак Марії.

Музичні вітання господарям та гостям свята дарували Народний аматорський ансамбль народної музики «Веретено», вокальна група «Барви» Красилівської дитячої школи мистецтв, вокальний дует «Сусідки», вокальної групи «Матіола» Красилівського міського будинку культури та учні Чепелівської загальноосвітньої школи.

В День захисника України, міський голова Ніла Островська спільно з учасниками бойових дій та в.о. старости Василем Шемчуком вшанували світлу пам’ять полеглого героя-земляка Петра Шемчука та поклали квіти на його могилу.

По завершенню святкового концерту жителі села та гості свята мали змогу пригоститися запашним короваями від Красилівської міської ради та смачними пригощеннями від місцевих жителів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь