Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Професійна майстерня «Досягнення та проблеми методичної діяльності в галузі культура в умовах децентралізації»

Дата: 24.10.2019 18:07
Кількість переглядів: 453

В рамках обласного семінару завідуючих методично-бібліографічними підрозділами центральних бібліотек Хмельниччини, 23 жовтня в Центральній  бібліотеці Красилівської міської ради відбулась професійна майстерня на тему: «Досягнення та проблеми методичної діяльності  в умовах децентралізації».

У відкритті цього заходу взяла участь Красилівський міський голова Ніла Островська, яка поділилася успіхами реформи децентралізації в Красилівській громаді, та основними завданнями, над якими має працювати міська рада, задля розвитку громади. Начальник відділу культури Інна Грицюк ознайомила з роботою закладів культури в у мовах децентралізації, з їх фінансуванням, досягненнями та поділилася планами, які мають реалізовуватись найближчим часом.

Бібліотеки мають стати координаційним місцем зустрічі громади.   То ж на учасників обласного семінару чекала  екскурсія в музеї історії Красилівського району на тему: «Історія Красилівщини від сивої давнини – до сьогодення». Також було здійснено екскурсійну мандрівку центральною частиною Красилова, зокрема споглядаючи пам'ятки історії та архітектури нашого міста.

Підсумовуючи роботу семінару учасники здійснили виїзд до Заставківської бібліотеки, де ознайомились про роботу бібліотечного закладу в селі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь