Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Черговий виконком: питання комунальної сфери, матеріальні допомоги та інше

Дата: 31.10.2019 16:26
Кількість переглядів: 387

31 жовтня 2019 року під час чергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли Островської, члени виконавчого комітету заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосувалися як різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих її жителів.

 

Виконавчим комітетом взято до відома повідомлення Релігійної Громади (Парафії) Пресвятого Серця Ісуса щодо проведення 03 листопада 2019 року з 10-00 год. до 11-30 год. ходи на честь Дня спомину усіх померлих (задушного дня) вулицями м. Красилів, а саме: вул. Центральна, вул. Морозівська (старе та нове кладовище).

 

Рішеннями виконкому встановлено поточні індивідуальні технологічні нормативи використання питної води для комунального підприємства „Добробут” Красилівського підприємства водопровідно-каналізаційного господарства у с. Мончинці та змінено адресний номер об’єкта нерухомого майна.

 

Враховуючи зміни у розкладі руху пасажирських поїздів по станції Красилів, виконавчим комітетом внесено зміни до розкладу руху додаткового вечірнього маршруту загального користування Залізничний вокзал – Автостанція – Башта в м. Красилів.

 

В ході засідання виконкому розглянуто десять протоколів про адміністративні правопорушення, передбачені ч. 1 ст. 197 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та накладено на громадян адміністративні стягнення у вигляді попередження за порушення термінів реєстрації місця проживання.

 

На виконання повноважень у сфері охорони дитинства, розглянувши подання служби у справах дітей Красилівської райдержадміністрації, виконавчий комітет надав дозвіл на вчинення правочину стосовно житлового приміщення, власником якого стане малолітня дитина.

 

За результатами розгляду звернень фізичних і юридичних осіб щодо підчистки та видалення зелених насаджень на території громади, актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, виконавчим комітетом прийнято відповідне рішення.

 

Під час засідання члени виконкому також заслухали інформацію щодо питань, які перебували на контролі.

 

На завершення, традиційно були прийняті рішення, якими надано матеріальну допомогу жителям Красилівської міської об’єднаної територіальної громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь