Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Завершила роботу 31-ша позачергова сесія Красилівської міської ради

Дата: 01.11.2019 17:20
Кількість переглядів: 444

01 листопада 2019 року, під головуванням міського голови Ніли Островської, провела роботу тридцять перша позачергова сесія Красилівської міської ради, на якій розглянуто 13 питань порядку денного. У пленарному засіданні ради взяли участь 19 депутатів.

Розглянувши звернення фізичних та юридичних осіб, відповідно до рекомендацій постійної депутатської комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, депутати міської ради розглянули та прийняли п’ять рішень із земельних питань, в яких разом розглянуто 55 звернень мешканців громади та суб’єктів господарювання. Також, надано дозволи на виготовлення детальних планів території в на дві земельні ділянки в м. Красилів.

Сесія внесла зміни до Положення про Красилівський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) в частині кваліфікаційних вимог до посади директора центру.

Для організації належної роботи в напрямку забезпечення осіб із інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, депутати міської ради вирішили передати Службу з перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, «Соціальне таксі» до відділу праці, зайнятості та соціального захисту населення міської ради. З цією метою були прийняті рішення щодо змін до штатного розпису апарату Красилівської міської ради і її виконавчих органів та до Положення про відділ праці, зайнятості та соціального захисту населення Красилівської міської ради.
Сесія міської ради внесла зміни до Статуту Красилівського підприємства теплових мереж в частині збільшення його статутного капіталу до 14 млн. грн.

Міська рада прийняла із державного бюджету субвенцію в сумі 831,4 тис.грн. місцевому бюджету на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту по вул. Центральна, 38К (стадіон Красилівської ЗОШ № 1). Після проведення тендерних процедур, роботи по будівництву майданчиків будуть проведені у 2020 році.

Також, було розглянуто питання щодо внесення змін до бюджету Красилівської міської об’єднаної територіально ї громади на 2019 рік, яким депутати передбачили 168,727 тис.грн. на оплату праці працівників Красилівського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та 13,5 тис.грн. на відшкодування різниці між затвердженими тарифами і собівартістю послуг для КП «Случ» с. Волиця.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь