Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Працівників соціальної сфери привітали з професійним святом

Дата: 01.11.2019 17:21
Кількість переглядів: 374

Осінньої пори, у першу неділю листопада відзначають професійне свято працівники соціальної сфери. Це свято людей, які кожного дня віддають тепло своїх сердець і піклуються про найменш захищені верстви населення нашої громади.

Тож напередодні цього професійного свята міський голова Ніла Островська відвідала колективи Красилівської районної філії Хмельницького обласного центру зайнятості, Красилівського територіального центру соціального обслуговування(надання соціальних послуг), соціального захисту населення Красилівської міської ради, Красилівсього відділення обслуговування громадян сервісного центру головного управління пенсійного фонду України в Хмельницькій області, відділення виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Красилівському районі, служби у справах дітей, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

«Хочу висловити Вам подяку за вашу щоденну й нелегку працю. Ви – справжні професіонали своєї справи, які знаходяться найближче до людей та готові завжди прийти на допомогу. Тож хочу побажати Вам натхнення та бадьорості духу, яка так необхідна для роботи. Аби ті зусилля, які Ви щодня вкладаєте в людей, поверталися Вам сторицею». - відмітила міський голова Ніла Островська.

За сумлінну працю, високопрофесійне виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у реалізацію державної соціальної політики та з нагоди професійного свята – Дня працівника соціальної сфери міський голова нагородила колективи Подяками виконавчого комітету міської ради.

До вітань також долучились голова Красилівської районної ради Василь Пасічник та заступник керівника апарату-начальника відділу персоналу апарату райдержадміністрації Світлана Олексійчук подякували за щоденну важку й сумлінну працю, побажали успіхів, кар’єрного росту, сімейного затишку та відзначили колективи соціальної сфери району подяками.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь