Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Звітно-виборча конференція районної ради ветеранів

Дата: 12.11.2019 16:01
Кількість переглядів: 511

12 листопада 2019 року під головуванням голови Красилівської районної організації ветеранів України Володимира Боднарчука відбулась звітно-виборча конференція районної ради ветеранів.

У роботі конференції взяли участь міський голова Ніла Островська, заступник голови районної ради Микола Білик, заступник керівника апарату Красилівської районної державної адміністрації Світлана Олексійчук, голови первинних ветеранських організацій.

На розгляд звітно-виборної конференції були винесені наступні питання: звіт про роботу районної організації ветеранів з жовтня 2015 по жовтень 2019 року; звіт контрольно-ревізійної комісії районної організації ветеранів; вибори членів ради та членів президії ради на наступний період роботи з жовтня 2019 по жовтень 2023 року; вибори голови, заступника та секретаря організації.

З вітальним словом до присутніх звернулась міський голова Ніла Островська, яка подякувала ветеранам за невтомну й віддану працю, побажала їм життєвих гараздів й успіхів у роботі, а також, за активну участь в громадському житті громади, патріотичне виховання молоді та з нагоди проведення одинадцятої звітно-виборчої конференції ради ветеранів, міський голова нагородила грамотами:

- Зеленюка Олександра Йосиповича, голову первинної ветеранської організації Волицького старостинського округу;
- Кізюна Віталія Савовича, голову первинної ветеранської організації Красилівського лінійно-виробничого управління магістральних газопроводів;
- Ковалевсього Людвіга Михайловича, активного члена міської ветеранської організації.

По першому і основному питанню виступив голова районної організації ветеранів Володимир Боднарчук. Він детально зупинився на проведеній роботі організації ветеранів за звітний період, і відзначив тісну співпрацю з первинними організаціями та органами влади громади та району.

Делегати конференції визнали роботу голови ветеранської організації задовільною та на наступні чотири роки повторно обрали його головою Красилівської районної організації ветеранів війни та праці.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь