Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Привітали працівників сільського господарства

Дата: 15.11.2019 15:37
Кількість переглядів: 1111

Нашу Україну називають хлібним краєм. Тут живуть великі працелюби, які вміють гарно обробляти землю, ростити на ній хороші врожаї. Саме від їхньої праці значною мірою залежить добробут і процвітання кожної української родини.

Тож, напередодні професійного свята Дня працівників сільського господарства, 15 листопада 2019 року, у залі адмінбудинку вшанували тих, хто любить землю, вирощує хліб, садить сади, плекає землю квітами.

З вітальним словом до присутніх звернулась міський голова Ніла Островська:

«Сьогодні найголовніше свято України, адже ми – країна аграріїв. Гарна нагода вклонитися кожному, хто працює на землі та біля землі, побажати міцного здоров’я, впевненості у завтрашньому дні. Окремо хочу подякувати аграріям громади, які беруть активну участь у розбудові доріг громади. Нехай вам завжди добре засівається й гарно родиться на полях. Божої благодаті на ниви й ваші оселі.»

З нагоди Дня працівників сільського господарства, за вагомий внесок у розвиток агропромислової галузі, особисту участь у вирішенні життєво важливих питань Красилівської міської об’єднаної територіальної громади, міський голова вручила Подяки:

- колективу Товариства з обмеженою відповідальністю «Агропартренр-1» (директор Володимир Федченко);
- колективу Товариства з обмеженою відповідальністю «ЕНСЕЛКО-Агро» (директор Олександр Ременяк);
- колективу Товариства з обмеженою відповідальністю «Житниця-Поділля» ( директор Володимир Турчинець);

- колективу Товариства з обмеженою відповідальністю «Світанок-Агро» (директор Анатолій Поляновський).
За жертовність та щиру допомогу підрозділу , що надає можливість повноцінно виконувати завдання з оборони та захисту територіальної цілісності держави і визволення нашої землі від російського окупанта міський голова вручила Подяку від 8-го батальйону Української армії:
- Голові фермерського господарства «Меркурій-Агро» - Корчинському Анатолію.

Працівників сільського господарства з професійним святом також привітали заступник керівника апарату Красилівської районної державної адміністрації Світлана Олексійчук та голова Красилівської районної ради Василь Пасічник, побажали їм здоров’я, успіхів, високих врожаїв, достатку в кожній родині, світлого неба та вручили грамоти, подарунки й квіти кращим аграріям району.

Начальник відділу агропромислового розвитку Красилівської райдержадміністрації Микола Бондар також привітав колег з професійним святом, подякував за їх нелегку працю, побажав аграріям стабільності та щедрих врожаїв та запросив усіх почастуватись запашним короваєм, випеченим із пшениці нового врожаю.
Гарний святковий настрій присутнім подарували творчих колективи громади.

Хвала невтомним рукам наших хліборобів, незламній вірі у те, що Україна завжди буде для свого народу щедрою, багатою, благословенною житницею. Зі святом вас!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь