Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Підсумки чергового засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 26.11.2019 16:05
Кількість переглядів: 365

26 листопада 2019 року під час чергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли Островської, члени виконавчого комітету заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосувалися як різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих її жителів.

 

Згідно плану роботи виконавчого комітету міської ради на четвертий квартал 2019 року, члени виконкому розглянули інформацію Красилівської житлово-експлуатаційної контори про стан та утримання доріг громади в зимовий період 2019-2020 років. В ході обговорення, було відмічено, що з метою забезпечення належного утримання доріг населених пунктів громади в зимовий період, комунальним підприємством проведено наступні роботи: здійснено капітальний, ямковий (поточний) ремонт дорожнього покриття частини вулиць; проведено підсипання деяких вулиць і провулків щебенем; влаштовано та відремонтовано тротуари в м. Красилів; відремонтовано та прочищено всі приймальники зливової каналізації, прочищено водовідвідні труби під автошляхами, заглиблено та прочищено зливові канави; проведено вирубку аварійних та сухостійних дерев на узбіччі доріг; придбано 44 тонни солі й 210 тонн піску; укладено договори про залучення додаткової техніки для розчистки доріг від снігу та ін. За результатами розгляду зазначеного питання виконавчим комітетом прийнято відповідне рішення.

 

Окремі рішення стосувалися оренди нерухомого майна комунальної власності громади, питань благоустрою, пасажирських перевезень та ін.

Члени виконавчого комітету розглянули звернення жителів громади та прийняли рішення стосовно житлових прав громадян (взяття на квартирний облік, продовження терміну тимчасового проживання), зміни адресних номерів житлових будинків, руху великогабаритного та великовагового транспорту по вул. Перемоги в м. Красилів.

 

В ході засідання виконкому розглянуто два протоколи про адміністративні правопорушення, передбачені ч. 1 ст. 197 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та накладено на громадян адміністративні стягнення у вигляді попередження за порушення термінів реєстрації місця проживання.

За результатами розгляду звернень фізичних і юридичних осіб щодо підчистки та видалення зелених насаджень на території громади, актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, виконавчим комітетом прийнято відповідне рішення.

 

На завершення, традиційно було прийнято рішення, яким надано матеріальну допомогу жителям Красилівської міської об’єднаної територіальної громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь