Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Ухвалено зміни до бюджету об’єднаної громади

Дата: 04.12.2019 15:38
Кількість переглядів: 356

Враховуючи нагальні потреби у фінансуванні житлово-комунального господарства та соціальної сфери об’єднаної громади, 35-а сесія Красилівської міської ради, чергове пленарне засідання якої відбулося 04 грудня 2019 року, прийняла зміни до бюджету Красилівської міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.

Депутати міської ради вирішили за необхідне виділити кошти на відшкодування Красилівській житлово-експлуатаційній конторі та іншим перевізникам коштів за перевезення громадян пільгових категорій за жовтень та листопад 2019 року (204,85 тис.грн.).

Також, виділено кошти Красилівській житлово-експлуатаційній конторі на поточний ремонт установки для розсипання протиожеледної суміші (31,0 тис.грн.).

Для забезпечення належної підготовки та проведення Різдвяних і новорічних свят на території громади, виділено кошти на придбання ялинок і встановлення головної ялинки громади в м. Красилів та придбання солодких новорічних подарунків для вихованців дошкільних закладів і учнів початкових класів громади на загальну суму 200,0 тис.грн.

З метою популяризації активного та здорового способу життя жителів громади, депутати міської ради направили 80,0 тис.грн. на фінансову підтримку футбольного клубу «Случ-Красилів» та 5,0 тис.грн. на фінансову підтримку міської волейбольної команди для участі її в змаганнях.
Для забезпечення належного обслуговування одиноких громадян похилого віку на території громади, Красилівському територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) виділено кошти в сумі 170,0 тис.грн. на заробітну плату його працівників.

Міська рада поповнила фонд матеріальних допомог на суму 40,0 тис.грн.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь