Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Виконавчий комітет міської ради розпочав роботу в 2020 році

Дата: 16.01.2020 17:00
Кількість переглядів: 427

16 січня 2020 року під час чергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли Островської, члени виконавчого комітету заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосувалися як різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих її жителів.

Згідно Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконкомом затверджено план роботи виконавчого комітету міської ради на перший квартал 2020 року.

У зв’язку із приєднанням Лагодинецької сільської територіальної громади до Красилівської міської об’єднаної територіальної громади, виконкомом прийнято відповідні рішення в частині організації роботи Лагодинецького старостинського округу.

Члени виконавчого комітету міської ради заслухали звіт про виконання бюджету громади за 2019 рік, обговорили його та прийняли відповідне рішення.

Серед інших розглянуті й прийняті рішення про проведення громадських та тимчасових робіт на території громади у 2020 році, функціонування місцевого матеріального резерву для попередження та ліквідації наслідків надзвичайних ситуації, порядок складання, затвердження та контролю за виконанням фінансових планів комунальних підприємств громади, затвердження норм споживання питної води для фізичних та юридичних осіб, які користуються послугами Красилівського ПВКГ, на 2020-2022 роки.

На засіданні виконавчим комітетом підведено підсумки новорічного конкурсу «Подаруй жителям громади святковий настрій» та визначено переможців, які отримають подарунки, у наступних номінаціях:
- «Наша весела класна кімната» (новорічне оформлення класних кімнат) – 1-В клас Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1; 2-Б клас Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2; заклад дошкільної освіти с. Чепелівка «Сонечко»;
- «Краще новорічне вікно» – 1 клас Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 ім. П. Кізюна; 1-А клас Красилівського НВК «Гімназія та ЗОШ І ступеня»; 6 клас Дружненської ЗОШ І-ІІ ст.; група раннього віку № 2 закладу дошкільної освіти № 4 «Сонечко» Красилівської міської ради Хмельницької області;
- «Краща новорічна територія біля підприємства, установи та організації (магазину)» – територія біля Стоматологічної клініки Гуменюка по вул. Михайлівська, 18 в м. Красилів; територія біля пункту діагностики автомобілів, ремонту та обслуговування килимових покриттів по вул. М. Грушевського, 147 в м. Красилів.
Окремі рішення виконавчого комітету стосувалися житлових прав громадян, адресних номерів, орендних відносин, розміщення тимчасових торговельних наметів для роздрібної торгівлі в м. Красилів та ін.

В ході засідання виконкому розглянуто шістнадцять протоколів про адміністративні правопорушення, передбачені ч. 1 ст. 197 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та накладено на громадян адміністративні стягнення у вигляді попередження за порушення термінів реєстрації місця проживання.

На виконання повноважень у сфері охорони дитинства, розглянувши подання служби у справах дітей Красилівської райдержадміністрації, виконавчий комітет надав дозвіл на вчинення правочину стосовно житлового приміщення, користувачами якого є малолітні діти.

Виконавчим комітетом, як органом опіки та піклування, заслухано питання щодо виконання батьківських обов’язків матерями по відношенню до своїх малолітніх дітей, вказано на незадовільне виконання батьківських обов’язків та зобов’язано їх забезпечити належне виховання й утримання дітей.

За результатами розгляду звернень фізичних і юридичних осіб щодо підчистки та видалення зелених насаджень на території громади, актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, виконкомом прийнято відповідне рішення.

На завершення, традиційно були прийняті рішення, якими надано матеріальну допомогу жителям Красилівської міської об’єднаної територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь