Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Проведено чергове засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 27.02.2020 16:38
Кількість переглядів: 460

27 лютого 2020 року під час чергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли Островської, члени виконавчого комітету прийняли 26 рішень з питань життєдіяльності громади та окремих її жителів.

 

Відповідно до плану роботи виконавчого комітету міської ради, розглянуто проект Плану (Програми) соціально-економічного розвитку Красилівської міської ради (об’єднаної територіальної громади) на 2020 рік, за результатами обговорення якого члени виконкому схвалили та рекомендували міській раді затвердити його.

 

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, також було питання про стан законності та правопорядку на території громади у 2019 році. З інформацією про основні показники злочинності та заходи щодо її протидії ознайомив членів виконкому начальник Красилівського ВП ГУНП в Хмельницькій області Сергій Стучинський.

 

Розглянувши звернення жителів громади, члени виконкому прийняли рішення, якими продовжили термін тимчасового проживання у жилих приміщеннях комунальної власності громади, змінили адресні номери об’єктів нерухомого майна на території громади, погодили проведення інформаційно-культурних заходів та ін.

 

Виконавчим комітетом також визначено і закріплено території обслуговування за закладами загальної середньої освіти Красилівської міської ради на 2020-2021 навчальний рік, погоджено розміщення тимчасових торговельних наметів для торгівлі квітами та сувенірами в місті протягом березня 2020 року, уповноважено на укладення договорів про виконання робіт у сфері земельних відносин, внесено зміни в облік сімей, які проживають на території громади та перебувають у складних життєвих обставинах.

 

В ході засідання виконкому розглянуто три протоколи про адміністративні правопорушення, передбачені ч. 1 ст. 197 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та накладено на громадян адміністративні стягнення у вигляді попередження за порушення термінів реєстрації місця проживання.

 

Члени виконкому розглянули заяву та додані до неї документи жительки

м. Красилів, яка народила і виховали до восьмирічного віку п’ятеро дітей, та рекомендували її на присвоєння почесного звання України «Мати-героїня».

 

На підставі звернення Комунального некомерційного підприємства Красилівська центральна районна лікарня Красилівської районної ради щодо безкоштовного харчування дітей на молочній кухні, виконкомом затверджено список дітей перших двох років життя із малозабезпечених сімей, які проживають на території громади та підлягають безкоштовному харчуванню на молочній кухні в першому півріччі 2020 року.

На виконання повноважень у сфері охорони дитинства, розглянувши подання служби у справах дітей Красилівської райдержадміністрації, виконавчим комітетом надано дозволи на вчинення правочинів стосовно нерухомого майна, користувачами і власниками якого будуть діти.

 

На завершення, традиційно були прийняті рішення, якими надано матеріальну допомогу жителям Красилівської міської об’єднаної територіальної громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь