Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Ухвалено зміни до бюджету об’єднаної громади

Дата: 28.02.2020 15:25
Кількість переглядів: 378

Враховуючи нагальні потреби у фінансуванні житлово-комунального господарства та соціальної сфери об’єднаної громади, 38-а сесія Красилівської міської ради, чергове пленарне засідання якої відбулося 28 лютого 2020 року, внесла зміни до бюджету Красилівської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік за рахунок вільного залишку коштів в сумі 1млн. 800 тис.грн.

Депутати міської ради вирішили за необхідне виділити кошти в сумі 831,50 тис.грн. (50 % від загальної вартості проєкту) на співфінансування будівництва мультифункціонального спортивного майданчика, який складатиметься із волейбольної та баскетбольної площадок, майданчиків для гри у бадмінтон і настільний теніс та буде розміщений на стадіоні біля Красилівської ЗОШ № 1.

Для надання якісних послуг жителям громади похилого віку, які обслуговуються Красилівським територіальним центром соціального обслуговування, центру виділено 22,50 тис.грн. на придбання автоматичної пральної машини та машини для сушіння білизни.

Також, міська рада виділила кошти (150,00 тис.грн.) для Красилівського підприємства водопровідно-каналізаційних мереж на відшкодування різниці між затвердженими тарифами і собівартістю послуг; ці кошти передбачено на погашення заборгованості підприємства за використану електроенергію у січні-лютому 2020 року.
З метою забезпечення вимог газопостачального підприємства, міська рада направила Красилівському підприємству теплових мереж 200,00 тис.грн. на перенесення пристроїв обліку газу для зовнішнього спостереження на котельні по вул. Б.Хмельницького, 2.

Також, виділено кошти Красилівській житлово-експлуатаційній конторі на:
- ремонт ходової частини мікроавтобуса (40,00 тис.грн.),
- виготовлення технічних умов на електропостачання житлового будинку по вул. Центральна, 14 в м. Красилів (50,0 тис.грн.),
- придбання та встановлення частини огорожі дитячого будинку сімейного типу по вул. Воскресенська, 44А в м. Красилів (17,0 тис.грн.),
- пускача до бульдозера, який працює на міському полігоні твердих побутових відходів (15,00 тис.грн.),
- перевезення громадян пільгових категорій за лютий 2020 року (125,00 тис.грн.).

На виконання цільової програми, депутати направили Управлінню державної міграційної служби України в Хмельницькій області кошти в сумі 24,00 тис.грн. на облаштування зони очікування громадян Красилівського відділення ДМС.

Для забезпечення роботи служби «Офіцер громади», яка приступає до роботи у березні 2020 року, міською радою виділено 30,00 тис.грн. для придбання паливно-мастильних матеріалів.

15,00 тис.грн. направлено на ремонт тіньової споруди на ігровому майданчику закладу дошкільної освіти № 10 «Золота рибка», що знаходиться в мікрорайоні «Левада».

Для забезпечення належних умов роботи приймального відділення Красилівської центральної районної лікарні, відповідно до вимог чинного законодавства, міською радою виділено 25,00 тис.грн. на виготовлення детального плану забудови території лікарні.

З метою забезпечення хворих на ниркову недостатність безкоштовним перевезенням до місця проведення процедури гемодіалізу, виділено 30,00 тис.грн. на придбання пального для перевезення жителів громади.

Внаслідок стихійного лиха на території громади зруйновано покрівлю житлового будинку та господарську споруду гр. К, якій виділено матеріальну допомогу на проведення ремонтних робіт в сумі 10,00 тис.грн.

Для співфінансування субвенції з державного бюджету на ремонт та придбання обладнання для шкільних їдалень громади, кількість учнів яких становить не менше 200, міською радою передбачено 21,371 тис.грн., що становить 10 % від суми державного фінансування.
До резервного фонду міської ради направлено 208,00 тис.грн.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь