Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту регуляторного акта – Красилівськоїміської ради «Про затвердження Правил благоустрою, Красилівської міської об’єднаної територіальної громади»

Дата: 18.05.2020 14:06
Кількість переглядів: 479

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту регуляторного акта –

Красилівськоїміської ради  «Про затвердження Правил благоустрою, Красилівської міської об’єднаної територіальної громади»

 

 

На виконання Закону України «Про засади державноїрегуляторноїполітики у сферігосподарськоїдіяльності», з метою одержаннязауважень і пропозиційвідфізичних, юридичнихосіб та їхоб’єднань, оприлюднюється проєкт регуляторного акту «Про затвердження Правил благоустрою, Красилівської міської об’єднаної територіальної громади» та аналіз регуляторного впливуцього акта, розроблений сектором економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності міської ради.

Проєкт регуляторного акта спрямований на удосконалення нормативно-правового регулюваннявідносин у сфері благоустрою міста, належногоутримання та раціональноговикористанняйоготериторії, забезпеченнячистоти та порядку в місті.

Підставою для розробки проєктуакта є Закон України «Про благоустрійнаселенихпунктів», Типові правила благоустрою територіїнаселеного пункту, затверджені наказом Міністерстварегіональногорозвитку, будівництва та житлово-комунальногогосподарстваУкраїни 27.11.2017 № 310.

Проєкт акту та аналізйого регуляторного впливуоприлюднюються на офіційному веб-порталіКрасилівськоїміської ради (http://krasylivska.gromada.org.ua/) у розділі «Регуляторна діяльність».

Зауваження та пропозиції до проєкту приймаються відділом приватизації, житлово-комунального господарства та комунальної власностіКрасилівської міської ради у письмовій формі протягом місяця з дня його оприлюднення за адресою: пл. Незалежності, 2, м.Красилів, 31000;

е-mail:krasyliv_rada@ukr.net; відповідальна особа – Дмитро РОТАРЬ, (03855) 4-24-94).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь