Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Красилівська міська рада Хмельницької області повідомляє про початок процедури обговорення звіту про стратегічну екологічну оцінку містобудівної документації «Генеральний план та план зонування міста Красилів Красилівського району Хмельницької облас

Дата: 09.09.2020 16:35
Кількість переглядів: 456

  1. Повна назва документа державного планування:

«Генеральний план та план зонування міста Красилів Красилівського району Хмельницької області (в тому числі історико-архітектурний опорний план міста)».

  1. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Красилівська міська рада Хмельницької області.

  1. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

Дата початку та строк здійснення процедури відповідно до ст. 12 ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення звіту про стратегічну екологічну оцінку (далі – СЕО) містобудівної документації «Генеральний план та план зонування міста Красилів Красилівського району Хмельницької області (в тому числі історико-архітектурний опорний план міста)» розпочато з дня оприлюднення, а саме 09.09.2020 року на веб-сайті Красилівської міської ради (http://krasylivska.gromada.org.ua/ogoloshennya-14-56-46-21-10-2019/ ) та триватиме 30 днів до 08.10.2020 року.

Способи участі громадськості – громадськість в мажах строку громадського обговорення має право подати у письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до звіту СЕО. Пропозиції і зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування та звітом про стратегічну екологічну оцінку а також, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштову та електронну адреси:

            Зауваження та пропозиції від громадян будуть прийматися в приміщенні Красилівської міської ради за адресою: Площа Незалежності/2.

            З текстом звіту про стратегічну  екологічну оцінку можна ознайомитися в приміщенні Красилівської міської ради ради та за посиланням: ЗВІТ

  1. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування – відсутня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь