Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Результати чергового засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 22.10.2020 14:14
Кількість переглядів: 451

22 жовтня 2020 року під час чергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дмитра Склонного, члени виконавчого комітету розглянули 11 питань порядку денного, з яких прийняли відповідні рішення.

 

З метою задоволення потреб у пасажирських перевезеннях, виконавчим комітетом, як організатором пасажирських перевезень на території громади, введено в дію рішення конкурсного комітету від 12 жовтня 2020 року з визначення Красилівського підприємства теплових мереж переможцем конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування.

 

Виконавчим комітетом, як органом опіки та піклування, внесено зміни в облік сімей, які проживають на території громади та перебувають у складних життєвих обставинах.

 

На виконання повноважень у сфері охорони дитинства, розглянувши висновок служби у справах дітей Красилівської райдержадміністрації про підтвердження місця проживання дітей для їх тимчасового виїзду за межі України, виконкомом прийнято відповідне рішення.

 

Окремі рішення виконавчого комітету стосувалися зміни адресних номерів об’єктів нерухомого майна на території громади та накладення на громадян адміністративних стягнень у вигляді попередження за порушення 30-денного терміну для реєстрації нового місця проживання.

 

На завершення, були прийняті рішення, якими надано матеріальну допомогу 12 жителям громади на загальну суму 16,5 тис. грн., а також одноразову матеріальну виплату 3 жителям громади, які підписали контракт про проходження військової служби, у розмірі 7,5 тис. грн.

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь