Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Рішення 40-ї чергової сесії Красилівської міської ради сьомого скликання від 21.04.2020 року

Дата: 09.12.2020 15:48
Кількість переглядів: 477

Рішення № 1

Про роботу Красилівського відділу поліції ГУНП в Хмельницькій області по попередженню злочинності та правопорушень на території Красилівської міської об’єднаної територіальної громади у 2019 році.

Рішення № 2

Про затвердження Програми співфінансування робіт з  ремонту покрівель багатоквартирних житлових будинків на території Красилівської міської ради на 2020-2024 роки.

Рішення № 3

 Про заборону використання, розміщення, покладання та реалізацію на об’єктах благоустрою об’єднаної територіальної громади продукції з синтетичних полімерів (штучних квітів, вінків, корзин, тощо).

Рішення № 4

 Про внесення змін до Правил благоустрою міста Красилів, затверджених рішенням міської ради від 26.06.2012 року № 3.

Рішення № 5

 Про внесення змін до Положення про службу з перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, «Соціальне таксі» при відділі праці, зайнятості та соціального захисту населення Красилівської міської ради Хмельницької області, затвердженого рішенням міської ради від 01.11.2019 року № 11.

Рішення № 6

 Про затвердження Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади директора Комунальної установи «Красилівський центр надання соціальних послуг» у новій редакції.

Рішення № 7

 Про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора Комунальної установи «Красилівський центр надання соціальних послуг». 

Рішення № 8

 Про надання згоди на прийняття в комунальну власність територіальної громади амбулаторії загальної практики сімейної медицини по вул. Центральна, 4В в с. Чернелівка.      

Рішення № 9

 Про Програму «Поліцейський офіцер громади» Красилівської міської

об’єднаної територіальної громади на 2020-2022 роки.

Рішення № 10

 Про внесення змін до рішення Красилівської міської ради від 01.02.2019 року   № 24 «Про затвердження програми по забезпеченню реалізації міграційної політики на 2019-2023 роки».

Рішення № 11

 Про звільнення від сплати орендної плати за користування майном комунальної власності територіальної громади на період дії протиепідемічних обмежувальних заходів.

Рішення № 12

Про внесення змін до рішення міської ради від 21.12.2019 року № 11 «Про бюджет Красилівської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік».

Рішення № 13

 Про  внесення змін до рішення міської ради від 27.06.2019 року

№ 4 «Про встановлення на території Красилівської міської об’єднаної територіальної громади місцевих податків і зборів на 2020 рік ». (додаток)

Рішення № 14

 Про передачу Красилівською житлово-експлуатаційною конторою матеріальних цінностей на баланс відділу освіти, молоді та спорту Красилівської міської ради Хмельницької області.

Рішення № 15

 Про внесення змін до рішення Красилівської міської ради від 02.10.2019 року № 12 «Про організацію конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів нерухомого майна комунальної власності громади».

Рішення № 16

 Про внесення змін до рішення міської ради від 07.12.2018 року № 12 «Про створення тендерного комітету та затвердження Положення про тендерний комітет Красилівської міської ради Хмельницької області».

Рішення № 17

 Про затвердження положення про уповноважену особу (осіб) з питань закупівель Красилівської міської ради Хмельницької області.                            

Рішення № 18

 Про надання матеріальної допомоги жителям громади.

Рішення № 19

Про виготовлення детального плану  території в м. Красилів на земельну ділянку по вул. М. Грушевського, 146.               

Рішення № 20

 Про  надання  згоди  на  поділ  земельної  ділянки.

Рішення № 21

 Про  надання  дозволу  на розроблення  технічної документації  із  землеустрою щодо встановлення меж частини земельної  ділянки,  на  яку поширюється  право  сервітуту.

Рішення № 22

Про надання юридичним особам  дозволів  на  розроблення проектів  землеустрою  щодо відведення  земельних  ділянок. 

Рішення № 23

 Про припинення дії договору оренди землі за згодою сторін, надання громадянам дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

Рішення № 24

 Про  затвердження  проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання їх  в  користування  на  умовах оренди  юридичним  особам, припинення дії договору оренди землі  за  згодою  сторін.

Рішення № 25

 Про внесення змін до договору  оренди  земельної  ділянки. 

Рішення № 26

 Про  виключення  із  Переліку земельних  ділянок, право  на  оренду яких може  бути отримано на земельному аукціоні, ділянки № 50.

Рішення № 27

 Про надання дозволу на розроблення проектів  землеустрою  щодо  відведення  земельних  ділянок, затвердження  проекту землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки   для зміни їх цільового призначення.

Рішення № 28

 Про  затвердження  технічних документацій  із  землеустрою, проектів землеустрою  щодо  відведення земельних ділянок та надання  земельних  ділянок безоплатно у власність  громадянам.

Рішення № 29

 Про розгляд звернень громадян  із  земельних  питань.

Рішення № 30

 Про  надання  дозволу  на  розроблення   технічної  документації  із  землеустрою щодо  інвентаризації  земельних  ділянок  під  польовими  дорогами на території Лагодинецького старостинського  округу.

Рішення № 31

 Про поновлення договору оренди землі в м. Красилів.  

Рішення № 32

Про внесення змін до рішення міської ради із земельного питання.                                                           

Рішення № 33

 Про зміну типу і назви закладу освіти.

                                     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь