Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Привітали Ювілярку

Дата: 20.01.2021 16:51
Кількість переглядів: 301

 

Сто років для світу – маленька крихта у просторі часу, сто років для людини – майже вічність. 20 січня 2021 року, 100-річний ювілей відзначила жителька нашої громади Стельмащук Олена Романівна, яка проживає у селі Яворівці.

До світлої оселі жінки, аби вручити подарунки та побажати усіляких гараздів, завітали діти, внуки, правнуки, праправнуки, а також міський голова Ніла Островська та староста села Валентина Хельменко.

Міський голова, від імені Красилівської громади, низько вклонилася ювілярці, подякувала за її не легкий життєвий шлях, побажала Олені Романівні міцного здоров’я, миру, добробуту, уваги і поваги від всієї великої родини. Усі присутні приєдналися до вітань та вручили ювілярці подарунки.

Незважаючи на поважний вік, усі вітання ювілярка приймала особисто: в свої 100 років ця чарівна жінка живе в оточенні теплоти і любові своєї родини, для якої залишається душею та берегинею роду.

За сто літ Олена Романівна пережила багато. Все життя добросовісно працювала в колгоспі рідного села. В житті мала багато важких випробувань: непоправний біль втрати найрідніших людей, воєнні роки, голод та період відбудови. Але постійно жила з вірою та сподіваннями на те, що Бог завжди допоможе й підтримає її у важкі хвилини й щирою молитвою просила у Всевишнього спасіння й підтримки.

Шановна Олено Романівно! Ваша любов до своїх дітей, своєї родини, чуйність і повага до людей, до праці, щирість, доброзичливість є зразком для наслідування. Тож, дорога ювілярко, ще раз у Ваш сторічний ювілей прийміть щиросердні слова привітань та побажання міцного здоров’я і родинного затишку!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь