Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Соціально-економічна сфера, житлово-комунальне господарство – питання чергового засідання виконкому

Дата: 11.02.2021 17:01
Кількість переглядів: 271

 

11 лютого 2021 року під головуванням міського голови Ніла Островська

пройшло чергове засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, в ході якого члени виконкому прийняли 22 рішення з питань життєдіяльності громади та окремих її жителів.

Відповідно до плану роботи виконавчого комітету міської ради, розглянуто проект Плану (Програми) соціально-економічного розвитку Красилівської міської ради (територіальної громади) на 2021-2022 роки, за результатами обговорення якого члени виконкому схвалили та рекомендували міській раді затвердити його.

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, також було питання про підсумки виконання бюджету громади за 2020 рік. Члени виконкому заслухали інформацію, переглянули слайди, які проілюстрували доходи і видатки бюджету в 2020 році, та прийняли відповідне рішення.

Виконавчим комітетом заслухано питання щодо організації та проведення в громаді меморіальних заходів до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав (15 лютого 2021 року) і Дня Героїв Небесної Сотні (20 лютого 2021) року з урахуванням карантинних вимог.

До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, традиційно, передбачено надання жителям громади, члени сімей яких загинули при виконанні військового обов’язку на території Афганістану, одноразової матеріальної допомоги.

Окремі рішення стосувалися змін до фінансових планів на 2021 рік комунальних підприємств міської ради, в тому числі комунальних некомерційних підприємств, утворення евакуаційної комісії міської ради, уповноваження на здійснення контролю за цільовим використанням допомоги при народженні дитини, розміщення виїзної торгівлі та ін.

Члени виконкому розглянули звернення жителів громади та прийняли рішення щодо житлових прав громадян (взяття на квартирний облік, продовження терміну тимчасового проживання), зміни адресних номерів житлових будинків.

На виконання повноважень у сфері охорони дитинства, розглянувши подання служби у справах дітей Красилівської міської ради, виконавчим комітетом надано дозволи на вчинення правочинів стосовно нерухомого майна, користувачами і власниками якого будуть діти.

На завершення, були прийняті рішення, якими виділено матеріальну допомогу 6 жителям громади на загальну суму 5,8 тис. грн., 17 працівникам Красилівської ЖЕК, які забезпечують утримання й розчистку доріг міста під час снігопадів і ожеледиці, на загальну суму 19,0 тис. грн., а також одноразову матеріальну виплату жителю громади, який після підписання контракту про проходження військової служби брав участь в операції об’єднаних сил, у розмірі 2,5 тис. грн.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь