Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Міська рада скоригувала бюджет територіальної громади на 2021 рік

Дата: 12.02.2021 14:52
Кількість переглядів: 405

 

 

Депутати міської ради, котрі зібралися 12 лютого 2021 року на чергову сесію Красилівської міської ради, скоригували бюджет територіальної громади на 2021 рік та збільшили видатки бюджету за рахунок залишку коштів бюджету громади станом на 01.01.2021 року на загальну суму 5540,0 тис.грн.

Так, на благоустрій територіальної громади направлено 2000,0 тис.грн.

 

1558,0 тис.грн. - на оплату робіт з капітального ремонту дорожнього покриття по вул. М.Грушевського в м. Красилів, виконаного у 2020 році.

 

500,0 тис.грн. будуть становити видатки на розрахункові виплати для колишній працівників приєднаних сільських рад, котрі звільнилися за власним бажанням.

 

Враховуючи непрості погодні умови, виникла гостра необхідність направити 200,0 тис.грн. на придбання запчастин й пального для комунальної техніки Красилівської житлово-експлуатаційної контори, 100,0 тис.грн. на закупівлю запчастин для автобусів Красилівського підприємства теплових мереж та 15,0 тис.грн. на придбання снігоприбиральної машини.

 

200,0 тис.грн. передбачено на відшкодування різниці між затвердженими тарифами та собівартістю послуг для Красилівського підприємства водопровідно-каналізаційного господарства, які планується використати для оплати за спожиту електроенергію, вартість якої на даний час для підприємства становить 3,50 грн./кВт.

 

Зважаючи на значну вартість електроенергії, депутати вирішили за доцільне виділити кошти на придбання енергозберігаючих насосів на водозабірні свердловини Красилівського підприємства водопровідно-каналізаційного господарства (130,0 тис.грн.).

 

Для придбання будівельних матеріалів на проведення поточних ремонтів у сільських клубах громади заплановано 150,0 тис.грн.

 

Видатки на надання соціальних послуг мешканців громади становитимуть 200,0 тис.грн.

 

На поточне утримання фельдшерсько-акушерських пунктів, що розташовані на території громади, (ремонти приміщень, створення безперешкодного доступу до ФАПів особам з обмеженими можливостями,

технічне обслуговування газових мереж, колів та лічильників) передбачено 100,0 тис.грн.

Після затвердження генерального плану м. Красилова, наступним кроком буде виготовлення документації із встановлення меж міста, на що виділено 70,0 тис.грн.

 

Також, виділено 25,0 тис.грн. на виготовлення містобудівної документації для кладовища Чепелівського старостинського округу.

Враховуючи важливість безпечного пересування громадян у ліфтах житлового фонду Красилівської ЖЕК, на запланований капітальний ремонт ліфтів у багатоквартирному житловому будинку по вул. Михайлівська, 18 в м. Красилів передбачено 72,0 тис.грн.

 

Для забезпечення мобільної роботи поліцейських офіцерів громади 40,0 тис.грн. буде направлено на придбання паливо-мастильних матеріалів та технічне обслуговування їх автомобілів.

 

Також, на виконання відповідної цільової програми, 20,0 тис.грн. отримає Красилівський відділ поліції на придбання паливо-мастильних матеріалів.

З метою підтримки ГО «Красилівське товариство інвалідів «Захист», депутати передбачили 30,0 тис.грн. на фінансову підтримку організації.

Міська рада передбачила кошти в сумі 15,0 тис.грн. на оплату послуг Красилівської багатопрофільної лікарні за короткострокове перебування в кризовому центрі цієї установи соціально незахищених осіб.

 

У звязку із початком роботи Cлужби у справах дітей Красилівської міської ради, депутати виділили 15,0 тис.грн. на здійснення заходів по виготовленню печаток та електронних ключів установи.

 

Міська рада прийняла субвенцію із бюджету Хмельницької міської територіальної громади в сумі 150,0 тис.грн. на оплату спожитої  електроенергії КП «Случ» с. Волиця; зазначена субвенція є компенсацією Волицькому старостинському округу у зв’язку із використанням Чернелівського підземного водосховища.

 

Також, міська рада направила Хмельницькому районному бюджету субвенцію розмірі 100,0 тис.грн. на здійснення компенсаційних виплат відділом соціального захисту Хмельницької РДА для жителів Красилівської територіальної громади.

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь