Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

ПОВІДОМЛЕННЯ про створення спостережної ради комунального некомерційного підприємства «Красилівська багатопрофільна лікарня» Красилівської міської ради Хмельницького району Хмельницької  області

Дата: 16.02.2021 13:11
Кількість переглядів: 430

 

 

 

Красилівська міська рада Хмельницької області, відповідно до ст. 24 «Основ законодавства України про охорону здоров’я» та постанови КМУ від 27.12.2017року № 1077 «Про спостережну раду закладу охорони здоров’я та внесення змін до Типової форми контракту з керівником державного, комунального закладу охорони здоров’я», повідомляє про намір створити спостережну раду комунального некомерційного підприємства «Красилівська багатопрофільна лікарня» Красилівської міської ради Хмельницького району Хмельницької області на сесії Красилівської міської ради.

Красилівська міська рада проводить відбір представників громадськості, громадських об’єднань та організацій, що здійснюють захист прав у сфері охорони здоров’я, професійного самоврядування у сфері охорони здоров’я та/або у сфері запобігання корупції у члени спостережної ради комунального некомерційного підприємства «Красилівська багатопрофільна лікарня» Красилівської міської ради Хмельницького району Хмельницької області, як наглядового органу закладу охорони здоров’я комунальної форми власності, що надає медичну допомогу вторинного рівня.

Правова підстава проведення конкурсу: Рішення Красилівської міської ради Хмельницької області від 12.02.2021 року № 18 «Про намір створити спостережнураду при КНП «Красилівська БЛ», відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року № 1077 «Про спостережну раду закладу охорони здоров’я та внесення змін до Типової форми контракту з керівником державного, комунального закладу охорони здоров’я», ст. 24 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я» від 19.11.1992 № 2801-ХІІ.

 

Повне найменування підприємства:   комунальне некомерційне

Підприємство «Красилівська багатопрофільна лікарня» Красилівської міської ради Хмельницького району Хмельницької області (далі - Підприємство).

Юридичне та фактичне місцезнаходження Підприємства: 31000, Хмельницька область, місто Красилів, вулиця Грушевського, 140.

Основною метою діяльності Підприємства є: забезпечення медичного обслуговування населення шляхом надання йому медичних послуг в порядку та обсязі, встановлених законодавством.

Мета діяльності спостережної ради: сприяння реалізації права громадян на участь в управлінні охороною здоров’я.

Персональний склад спостережної ради буде затверджуватись на сесії Красилівської міської ради Хмельницької області у кількості не більше ніж 15 чоловік, серед них:

  • один представник власника закладу охорони здоров’я;
  • представники виконавчого органу відповідної місцевої ради - від однієї до чотирьох осіб;
  • депутатів місцевих рад (за згодою) - від однієї до двох осіб;
  • представників громадськості та громадських об’єднань, діяльність яких спрямована на захист прав у сфері охорони здоров’я, організацій, що здійснюють професійне самоврядування у сфері охорони здоров’я та/або у сфері запобігання корупції (за згодою), - від однієї до восьми осіб (по одному представнику).

Члени спостережної ради повинні відповідати наступним вимогам:

  • бездоганна ділова репутація;
  • відсутність реального або потенційного конфлікту інтересів, що може вплинути на об’єктивність і неупередженість прийняття рішень спостережною радою, зокрема відсутність трудових відносин із закладом охорони здоров’я;
  • наявність професійних знань, вищої освіти, досвіду роботи у сфері охорони здоров’я, зокрема захисту прав пацієнтів;
  • відсутність непогашеної судимості.

Представники громадськості, громадських об’єднань та організацій, що здійснюють професійне самоврядування,діяльність яких спрямована на захист прав у сфері охорони здоров’я, організації, що здійснюють професійне самоврядування у сфері охорони здоров’я та/або у сфері запобігання корупції, повинні протягом 10 робочих днів з дати розміщення інформації на офіційному веб-сайті Красилівської міської ради Хмельницької області надсилають міській раді пропозиції щодо включення своїх представників до складу спостережної ради.

Пропозиції приймаються протягом 10 робочих днів з моменту розміщення інформації на офіційному веб-сайті Красилівської міської ради Хмельницької  області.

Заяви претендентів для участі у конкурсі приймаються з 17.02.2021 року. Кінцевий строк подачі документів року до 17:00 години.

Інформація для довідок за телефоном (0982526311)

Е-шаі1:Sl.marina87@gmail.com

Відповідальна особа за прийом документів – СЛОБОДЯНЮК Марина Олександрівна, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь