Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Результати чергового засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 25.02.2021 16:55
Кількість переглядів: 510

 

 

25 лютого 2021 року під час чергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли ОСТРОВСЬКОЇ, члени виконавчого комітету розглянули 15 питань порядку денного, з яких прийняли відповідні рішення.

 

На підставі звернення комунального підприємства «Случ» Красилівського ПВКГ щодо встановлення тарифу на послугу з централізованого водопостачання, що надається підприємством для споживачів с. Волиця та

с. Дубище, виконкомом встановлено тариф на вказану послугу, який вводиться в дію 15 березня 2021 року.

 

Окремі рішення виконавчого комітету стосувалися місцевого матеріального резерву для попередження та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, розміщення виїзної торгівлі, коригування розкладу руху автобусного маршруту загального користування на території громади Красилів-Чепелівка, накладення на громадян адміністративних стягнень у вигляді попередження за порушення 30-денного терміну для реєстрації нового місця проживання та ін.

 

В ході засідання, членами виконкому також прийнято рішення, яким уповноважено працівників відділу з питань організації надання адміністративних послуг міської ради від імені виконавчого комітету Красилівської міської ради розглядати справи про адміністративні правопорушення, передбачені ст. 197 (Проживання без паспорта громадянина України або без реєстрації місця проживання) і ст. 198 (Умисне зіпсуття паспорта чи втрата його з необережності) КУпАП, при накладенні адміністративного стягнення у вигляді попередження в центрі надання адміністративних послуг.

 

На виконання повноважень у сфері охорони дитинства, розглянувши подання служби у справах дітей Красилівської міської ради, виконавчим комітетом надано дозвіл на вчинення правочину стосовно нерухомого майна, користувачами якого є діти.

 

На завершення, традиційно було прийнято рішення, яким надано матеріальну допомогу 7 жителям громади на загальну суму 8,1 тис. грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь