Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

РІШЕННЯ 5-Ї ПОЗАЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ КРАСИЛІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВОСЬОМОГО СКЛИКАННЯ ВІД 12.03.2021 РОКУ

Дата: 17.03.2021 08:01
Кількість переглядів: 1055

Фото без опису

Рішення № 1.

Про громадську позицію депутатів Красилівської міської ради Хмельницької області.

Рішення № 2.

Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2020 року № 9 «Про бюджет Красилівської міської територіальної громади на 2021 рік».

Рішення № 3.

Про затвердження складу та положення спостережної ради при комунальному

некомерційному підприємстві «Красилівська багатопрофільна лікарня»

Красилівської міської ради Хмельницького  району Хмельницької області.

Рішення № 4.

Про затвердження складу та положення спостережної ради при комунальному

некомерційному підприємстві «Красилівський Центр первинної медико- санітарної допомоги» Красилівської  міської ради Хмельницького району Хмельницької області.

Рішення № 5.

Про внесення змін до Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного  підприємства «Красилівський Центр первинної медико-санітарної допомоги» Красилівської міської ради Хмельницького району Хмельницької області» на 2021-2022 роки, затвердженої рішенням міської ради від 12.02.2021 року № 16.

Рішення № 6.

Про об’єднання і перейменування вулиць у селах Мончинці, Дубина та Пилипи.                     

Рішення № 7.

Про зміну засновника, найменування Красилівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 Красилівського району Хмельницької області та затвердження статуту в новій редакції.

Рішення № 8.

Про зміну засновника, найменування Красилівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Красилівського району Хмельницької області та затвердження статуту закладу в новій редакції.

Рішення № 9.

Про зміну засновника, найменування Красилівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 Красилівського району Хмельницької області та затвердження статуту закладу в новій редакції.

Рішення № 10.

Про зміну засновника, найменування Красилівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 імені Героя Радянського Союзу Петра Кізюна Красилівського району Хмельницької області та затвердження статуту закладу в новій редакції.

Рішення № 11.

Про зміну засновника, найменування Красилівського навчально-виховного комплексу «Гімназія та загальноосвітня школа І ступеня» Красилівського району Хмельницької області та затвердження статуту закладу в новій редакції.

Рішення № 12.

Про зміну засновника, найменування Волицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Красилівського району Хмельницької області та затвердження статуту закладу в новій редакції.

Рішення № 13.

Про зміну засновника, найменування Западинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Красилівського району Хмельницької області та затвердження статуту закладу в новій редакції.

Рішення № 14.

Про зміну засновника, найменування Кульчинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Красилівського району Хмельницької області та затвердження статуту закладу в новій редакції.

Рішення № 15.

Про зміну засновника, найменування Лагодинецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Красилівського району Хмельницької області та затвердження статуту закладу в новій редакції.

Рішення № 16.

Про зміну засновника, найменування Митинецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Красилівського району Хмельницької області та затвердження статуту закладу в новій редакції.

Рішення № 17.

Про зміну засновника, найменування Печеської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Красилівського району Хмельницької області та затвердження статуту заклад в новій редакції.

Рішення № 18.

Про зміну засновника, найменування Чепелівської  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Петра Шемчука Красилівського району Хмельницької області та затвердження статуту закладу в новій редакції.

Рішення № 19.

Про зміну засновника, найменування Веселівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Красилівського району Хмельницької області та затвердження статуту закладу в новій редакції.

Рішення № 20.

Про зміну засновника, найменування Заставківської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Красилівського району Хмельницької області та затвердження статуту закладу в новій редакції.

Рішення № 21.

Про зміну засновника, найменування Кульчинківської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Красилівського району Хмельницької області та затвердження статуту закладу в новій редакції.

Рішення № 22.

Про зміну засновника, найменування Манівецької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Красилівського району Хмельницької області та затвердження статуту закладу в новій редакції.

Рішення № 23.

Про зміну засновника, найменування  Дружненської  загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Красилівського району Хмельницької області та затвердження статуту закладу в новій редакції.

Рішення № 24.

Про зміну засновника, найменування Слобідко-Красилівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Красилівського району Хмельницької області та затвердження статуту закладу в новій редакції.

Рішення № 25.

Про зміну засновника, найменування  Яворовецької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Красилівського району Хмельницької області та затвердження статуту закладу в новій редакції.

Рішення № 26.

Про затвердження акту приймання-передачі основних засобів та інших необоротних активів відділу освіти, культури, молоді та спорту Красилівської райдержадміністрації у комунальну власність Красилівської міської територіальної громади.

Рішення № 27.

Про передачу майна.

Рішення № 28.

Про відкриття 10-х класів з вивченням предметів на профільному рівні на базі Красилівського НВК «Гімназія та загальноосвітня школа І ступеня».

Рішення № 29.

Про внесення змін до рішення Красилівської міської ради від 07.12.2020 року

№ 3 «Про затвердження структури  апарату Красилівської міської ради та її виконавчих органів».

Рішення № 30.

Про затвердження Положення про загальний відділ Красилівської міської ради Хмельницької області в новій редакції.

Рішення № 31.

Про утворення відділу соціального захисту населення Красилівської міської ради Хмельницької області та затвердження його Положення.

Рішення № 32.

Про затвердження Положення про сектор охорони здоров’я Красилівської міської ради Хмельницької області.

Рішення № 33.

Про затвердження Положення про управління економічного  розвитку та житлово-комунального господарства Красилівської міської ради Хмельницької області.

Рішення № 34.

Про внесення змін до рішення міської ради від 12.02.2021 року № 10 «Про прийняття комунального підприємства «Красилівське районне бюро технічної інвентаризації» зі  спільної власності територіальних громад району».

Рішення № 35.

Про затвердження проєкту рішення «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за майно комунальної власності Красилівської міської територіальної громади та пропорції її розподілу».

Рішення № 36.

Про внесення змін до рішення міської ради від 04.12.2019 року № 5 «Про затвердження порядку організації виїзної торгівлі на території Красилівської міської об’єднаної територіальної громади».

Рішення № 37.

Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 10.08.2018 року № 10 «Про затвердження Порядку виявлення, взяття на облік, збереження безхазяйного майна, визнання спадщини відумерлою та прийняття такого майна у комунальну власність Красилівської міської об’єднаної територіальної громади».

Рішення № 38.

Про внесення змін до договору оренди гідротехнічної споруди від 14.03.2016 року.

Рішення № 39.

Про внесення змін до рішення міської ради від 06.04.2018 року №12 «Про встановлення розміру одноразових виплат для жителів Красилівської міської об’єднаної територіальної громади, які проходять військову службу у Збройних Силах України за контрактом, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення та які забезпечують (забезпечували) здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях»

Рішення № 40.

Про виділення матеріальної допомоги жителям Красилівської міської територіальної громади.

Рішення № 41.

Про надання громадянам дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

Рішення № 42.

Про  надання  дозволів  на  розроблення  проектів  землеустрою  щодо  відведення  земельних  ділянок,  надання  земельних ділянок в користування  на умовах оренди та постійне користування, припинення права постійного користування земельними  ділянками. 

Рішення № 43.

Про  затвердження  технічних документацій  із  землеустрою, проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання  земельних  ділянок безоплатно у власність  громадянам.

Рішення № 44.

Про розгляд звернень громадян із  земельних  питань.    

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь