Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Проведено чергове засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 08.04.2021 16:55
Кількість переглядів: 680

 

08 квітня 2021 року під час чергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли ОСТРОВСЬКОЇ, члени виконавчого комітету розглянули 14 питань порядку денного.

Рішеннями виконкому внесено зміни до фінансового плану КНП «Красилівська БЛ» на 2021 рік та продовжено терміни обстеження приміських автобусних маршрутів загального користування на території громади.

Виконавчим комітетом оголошено щорічну акцію «Прикрасимо Великоднє дерево», в рамках якої запропоновано жителям громади виготовити писанки та особисто прикрасити ними «Великоднє дерево» в Красилівському міському парку відпочинку у Чистий четвер (29.04.2021 року).

Серед рішень, прийнятих на засіданні, окремі рішення регулюють питання виїзної торгівлі, житлово-комунальної сфери та благоустрою.

З метою забезпечення виконання повноважень у сфері соціального захисту населення створено опікунську раду при виконавчому комітеті та Координаційну раду з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству і торгівлі людьми.

На виконання повноважень у сфері охорони дитинства, розглянувши подання служби у справах дітей Красилівської міської ради, виконавчим комітетом надано дозволи на вчинення правочинів стосовно нерухомого майна, користувачами і власниками якого будуть діти.

На завершення, були прийняті рішення, якими надано матеріальну допомогу 5 жителям громади на загальну суму 6,3 тис. грн. та одноразову матеріальну виплату жителю громади, який підписав контракт про проходження військової служби, у розмірі 2,5 тис. грн.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь