Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

11 червня, п’ять років тому жахлива війна на сході України забрала життя молодого воїна, відданого патріота, 26-річного Юрія Гнатюка (позивний "Гуцул").

Дата: 11.06.2021 08:10
Кількість переглядів: 381

 

Цього дня, рідні Юрія, міський голова Ніла Островська, перший заступник міського голови Дмитро Склонний, волонтер Ольга Тимченко, відвідали могилу Героя в його рідному селі Сорокодуби, що вшанувати світлу пам’ять загиблого сина України та покласти квіти до його могили.

Юрій Гнатюк загинув у районі проведення операції Об'єднаних сил, поблизу шахти «Путилівська» («Бутівка-Донецька») в районі села Авдіївки (Донецька область) на сході України. Під час ворожого обстрілу будівля шахти не витримала такої кількості попадань і просто завалилася. Під уламками загинуло четверо хлопців із Правого сектора, серед них і наш Юрій.

«Гуцул» з честю виконав свій військовий обов’язок. Своє життя до останнього подиху він присвятив служінню Батьківщині. За наш спокій, за мир в Україні він заплатив найдорожчу ціну – своє життя, загинувши в ім’я Вітчизни.

Висловлюємо найщиріші співчуття рідним та близьким загиблого Героя. Вічна і світла пам'ять про Юрія Гнатюка назавжди залишиться в наших серцях. Слава захиснику України!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь