Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Новини

Дата: від до Скинути
25 Серпня, 2021 р., 16:31
Одразу після святкування 30-ї річниці незалежності України, 25 серпня міський голова Ніла Островська традиційно провела черговий особистий прийом громадян.
25 Серпня, 2021 р., 14:33
«Завдячуючи нашим Героям сьогодні ми маємо можливість вільно жити, розбудовувати рідний край та святкувати визначні події»- Ніла Островська.
25 Серпня, 2021 р., 14:27
«Сьогодні ми вшановуємо всіх Героїв, для яких Україна була і є понад усе, навіть понад власне життя, яке окремі з них поклали за вільну і незалежну державу. Саме завдячуючи нашим Героям, ми маємо можливість сьогодні працювати та розбудовувати рідний край» - Ніла Островська
23 Серпня, 2021 р., 17:42
Сьогодні, 23 серпня 2021 року, в Красилівській громаді, під звуки Державного гімну, біля адмінбудинку, було урочисто піднято Державний Прапор України.  Це свято всіх поколінь українців. Це данина поваги символу держави, що пройшов довгий, часом героїчний, часом трагічний шлях. Під рідним прапором український народ утвердив вікову мрію про державність, соборність і самостійність. З державним святом жителів громади привітала міський голова Ніла Островська, яка зазначила: «Слава Україні! В ці хвилини український прапор по-новому замайорить сотнями тисяч полотнищ по всій українській землі! Але ми з вами знаємо, що так було далеко не завжди, були часи, коли за синьо-жовтий стяг давали термін тюремного ув’язнення, про такий день як  сьогодні, коли ми з гордістю піднімаємо наш прапор мріяли багато поколінь наших предків. І ми маємо волю і незалежність, бо за неї боролись справжні українці та віддавали своє життя за вільну Україну! Символічно, що головний прапор красилівщини поряд з дошкою слави! Саме завдяки їм, нашим воїнам, маємо цей мирний день.  Прошу хвилиною мовчання вшанувати пам’ять усіх героїв, усіх часів і усіх поколінь, які поклали життя за вільну та незалежну Україну. Ми пишаємось нашими героями і завжди будемо про них пам’ятати! Ми вдячні всім, хто зараз боронить українську землю та відстоює незалежність України! Ми вдячні за можливість шанувати власні власні символи та пишатись ними! Цінуймо нашу волю та свободу, і будьмо гордими, що ми українці.  Слава Україні!» Цьогоріч почесне право підняти прапор України було надано  учаснику бойових дій, старшому солдату четвертого відділу Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки – КАРНАСЮ АНДРІЮ СЕРГІЙОВИЧУ та випускниці Красилівського навчально-виховного комплексу «Гімназія та ЗОШ І ступеня», яка нагороджена золотою медаллю за високі досягнення у навчанні. Склала зовнішнє незалежне оцінювання з української мови на 198,5 балів та з англійської мови на 199 балів - ЛЕГЕНЧУК АНАСТАСІЇ.  Учасники церемонії вшанували хвилиною мовчання загиблих бійців, які віддали своє життя за свободу та Незалежність України, та поклали квіти до Дошки слави та  пам’ятнику Героям України. Слава Україні! Слава Героям! Слава Державному Прапору України!
20 Серпня, 2021 р., 10:15
Напередодні та під час святкування Дня Незалежності СБУ закликає громадян бути особливо пильними.
19 Серпня, 2021 р., 16:59
19 серпня 2021 року під час чергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли ОСТРОВСЬКОЇ, члени виконкому прийняли 22 рішення з різних сфер життєдіяльності громади.
19 Серпня, 2021 р., 15:50
Запрошуємо красилівчан і гостей міста разом відзначити найвеличніші державні свята - День Державного Прапора України та 30-у річницю незалежності України

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь