Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Новини

Дата: від до Скинути
22 Травня, 2019 р., 15:54
«Як умру, то поховайте  Мене на могилі, Серед степу широкого, На Вкраїні милій…».
22 Травня, 2019 р., 09:56
Вихідними у м. Костопіль (Рівненська обл.) на базі обласного ліцею-інтернату фізичної культури та спорту проходив Всеукраїнський турнір з волейболу серед дівчат 2003-2004 та 2005-2006 років народження і молодші.
21 Травня, 2019 р., 08:11
21 травня 2019 року під час чергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли Островської, члени виконавчого комітету заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосувалися як різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих її жителів.
20 Травня, 2019 р., 14:17
20 травня 2019 року, святкує своє 90-річчя з дня народження ветеран праці, учасник війни - Бистрицький Іван Йосипович, який більше 20-ти років свого життя присвятив роботі завідуючим відділом партійного життя редакції газети «Зоря Комунізму»(сьогодні «Красилівський вісник»).
19 Травня, 2019 р., 11:29
Щороку у третю неділю травня в Україні відзначається День пам’яті жертв політичних репресій. В цей день ми згадуємо кожного, хто став жертвою політичних репресій часів більшовицького режиму, був ув’язнений у концтаборах або засланий на далекі безлюдні землі. Згадуємо знищених радянською владою селян, розстріляну інтелігенцію, закатованих патріотів… Збереження пам’яті про невинні жертви нелюдського більшовицького режиму є нагадуванням і застереженням для майбутніх поколінь українців.             
17 Травня, 2019 р., 09:28
Вітаємо команду «Інь і Янь» із переможним дебютом у V Всеукраїнському турнірі юних філософів та релігієзнавців.  Пишаємося членами команди, учнями Красилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1: Баско Олександром, Долюк Ліною, Ємець Марією, Костюком Володимиром і беззаперечно керівником команди – Розумною Оксаною Андріївною, які представляли Хмельниччину і серед 15 команд посіли ІV місце. А також визначені організаторами та журі переможцями у номінації «Найкращий прояв любові і дружби». Дружба – велика сила! Саме вона у тандемі з наполегливістю та працелюбністю дала гарний результат. Бажаємо Вам нових перемог та звершень.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь